Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Αναζητούν το κλειδί-όπλο του φονικού

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα οδηγηθεί ο 27χρονος την Τετάρτη στον ανακριτή

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή ο 27χρονος, που φέρεται ότι γρονθοκόπησε τον 43χρονο Κωνσταντίνο Κασκαρά στην πλατεία Κολοκοτρώνη τα ξημερώματα του Σαββάτου και τελικά προκάλεσε τον θάνατό του με ένα μικρό αιχμηρό αντικείμενο, επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, νόμιζε πως παρενοχλούσε την αδερφή του!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Την ώρα του καβγά, ο 27χρονος (που έχει γεννηθεί στην Αλβανία και έχει πολιτογραφηθεί Ελληνας) ήταν σε κατάσταση μέθης! Είναι ενδεικτικό ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου, και ενώ βρισκόταν στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, συνήλθε από το αλκοόλ και θυμήθηκε πως είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο! «Διασκέδαζα με την παρέα μου και την αδελφή μου, την οποία κάποια στιγμή έχασα. Βγήκα από το μαγαζί και την είδα στο έδαφος και από πάνω της έναν άνδρα. Νόμιζα ότι την παρενοχλεί και αμέσως πιαστήκαμε στα χέρια και παίξαμε ξύλο» είπε ο 27χρονος κατηγορούμενος στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ολα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Κολοκοτρώνη, έξω από ένα μπαρ της περιοχής. Αρχικά, ακόμα και οι αστυνομικοί πίστεψαν πως ο καβγάς έγινε για την προτεραιότητα για τη διεκδίκηση του μοναδικού ταξί στην πιάτσα. Κανείς δεν κατάλαβε ότι η υπόθεση θα έπαιρνε τραγική τροπή. Ο 43χρονος επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με τη φίλη του, έχοντας ένα αμυδρό τραύμα στον λαιμό. Στο ύψος της οδού Ασκληπιού, όμως, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο όχημα και αμέσως ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και πίστεψαν πως τα αίτια ήταν παθολογικά. Διαφορετική εξέλιξη στην υπόθεση, όμως, έδωσαν δύο έμπειροι ιατροδικαστές, ο Νίκος Καλογριάς και η Σουλτάνα Μαριανού, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο θάνατος προήλθε από τραύμα στον τράχηλο, το οποίο του προκάλεσε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία!

Ωστόσο, το μικρό νύσσον και τέμνον όργανο που προκάλεσε τον θάνατο του 43χρονου δεν έχει βρεθεί (!), ενώ τα κλειδιά του 27χρονου φερόμενου ως δράστη είναι καθαρά και δεν έχουν DNA του θύματος. Παρά τις εντατικές έρευνες στο σημείο της δολοφονίας και το σπίτι του νεαρού, δεν βρέθηκε προς το παρόν κάποιο αντικείμενο που να ταιριάζει με το θανατηφόρο χτύπημα, το οποίο δέχθηκε ο 43χρονος στην τραχηλική χώρα.

«Είχε κερδίσει στο ΚΙΝΟ 15.000 € 10 ημέρες πριν!»

Στη γειτονιά του στον Βύρωνα, οι περισσότεροι γνωρίζουν τον 27χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου Κωνσταντίνου Κασκαρά, όταν ήρθαν στα χέρια στο πεζοδρόμιο, στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μάλιστα, μόλις 10 ημέρες πριν, όλοι μιλούσαν για την τύχη του, καθώς φέρεται ότι είχε κερδίσει συνολικά 15.000 ευρώ σε τρεις κληρώσεις του ΚΙΝΟ!

«Ηταν πολύ χαρούμενος που πήρε αυτά τα χρήματα. Κάναμε πλάκα, μάλιστα, και τον πειράζαμε που ήταν τόσο τυχερός!» είπε στην «Espresso» ένας γείτονας και φίλος του νεαρού. Ο 27χρονος εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ρολών, που διατηρεί εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πατέρας του στην περιοχή του Βύρωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής βγήκε με την παρέα του για να γιορτάσουν τα γενέθλια της φίλης του. «Τον συνάντησα γύρω στις εννέα το βράδυ. Ηταν ευδιάθετος και μου είπε ότι ετοιμάζεται για έξοδο, επειδή γιόρταζε το κορίτσι του» σημειώνει ένας από τους γείτονές του.

Οπως υποστηρίζει ο ίδιος άνθρωπος, τον συνάντησε και πάλι πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου: «Γύρω στις 7.30 το πρωί πήγα στο μαγαζί του πατέρα του. Τον είδα ανήσυχο και τον ρώτησα τι έχει, όμως δεν απάντησε. Επειδή ανησύχησα, την επομένη τον κάλεσα στο κινητό για να δω αν είναι καλά. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι μπορεί να περνούν τώρα η δική του οικογένεια και του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του έτσι άδικα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...