Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας, για να μπορέσουν να σας καταλάβουν, και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο κι αν έχει καλές προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε από το να αναλάβετε κι άλλες υποχρεώσεις. Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λειτουργήστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΛΕΩΝ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε, και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε τον χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Τροποποιήστε τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας και τον επαγγελματισμό σας, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΖΥΓΟΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για καθετί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας, για να μπορέσουν να σας καταλάβουν, και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας υπονομεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί οι άλλοι. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει πώς θα κάνετε την επανάστασή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...