Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΚΤΗΝΟΣ με τα όλα του!

ΒΙΑΙΟΣ, ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ-ΧΑΝΙΜΠΑΛ • «Σκότωσε και τεμάχισε την Αννυ ευρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία» • Ο ρόλος του καταζητούμενου Βούλγαρου και ακόμη ενός άνδρα

ΒΙΑΙΟΣ, ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ-ΧΑΝΙΜΠΑΛ
(διαβάστε παρακάτω την συνέχεια)

ΣΗΜΕΡΑ το ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (η πιο πλήρης στοιχηματική εφημερίδα) κυκλοφορεί μαζί με την Espresso

Διαβάστε την Espresso που κυκλοφορεί online, εδώ!

Διαβάστε επίσης:

▷ Ηρθε στην Ελλάδα ο Τούρκος για το κανάλι

Ανατροπή για την κυρία της TV με την κόκα

▷ Ενα βήμα πιο κοντά στο φάρμακο για τη νεότητα

▷ Τα παιδιά γέροντες

▷ Χωρίζει (;) ο Μπέκαμ

ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!
Βούλευμα-καταπέλτης για τον πατέρα-Χάνιμπαλ: «Σκότωσε και τεμάχισε ευρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία, την Αννυ»

4re2qaweΒίαιο, χωρίς κανένα αίσθημα πατρικής στοργής για το παιδί του και δίχως ίχνος μεταμέλειας περιγράφει το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον 27χρονο πατέρα-Χάνιμπαλ, που τεμάχισε και εξαφάνισε (σε κάδους απορριμμάτων) το πτώμα της 4χρονης Αννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Δέκα μήνες μετά την προφυλάκισή του, ο πατέρας της άτυχης μικρούλας, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) εμφανίζεται στο βούλευμα ως κτήνος με τα όλα του και παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αν και αρνείται ότι σκότωσε το αγγελούδι, υποστηρίζοντας ότι τη βρήκε δίπλα του νεκρή, η ομολογία-ποταμός που έδωσε στις Αρχές (με φρικιαστικές περιγραφές) για τον τεμαχισμό, οι καταθέσεις, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και το «μωσαϊκό» αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα αποτέλεσαν μονόδρομο για να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και άλλα αδικήματα.

«Το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε εν ζωή την ανήλικη Αννυ, το σώμα της οποίας ομολόγησε ότι τεμάχισε και έβρασε, ενεργώντας πράξεις φρικιαστικές και αποτρόπαιες, χωρίς όμως να παρέχει καμία πειστική εξήγηση για το πώς επήλθε ο θάνατος αυτής, φρονούμε ότι αποτελούν περισσότερο από επαρκείς ενδείξεις, ότι ο ίδιος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Αννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από ιατροδικαστή το πώς αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.

Βίαιος και επικίνδυνος

Οι δικαστές έκριναν ότι ο 27χρονος Σάββας ήταν ιδιαίτερα βίαιος με το παιδί (το έβριζε και το χτυπούσε συχνά) και πως όχι μόνο δεν ήταν κατάλληλος για την εποπτεία και φροντίδα του, αλλά ήταν και επικίνδυνος!

Ψυχίατρος διέγνωσε έλλειψη μεταμέλειας και αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων, ευερεθιστότητα, επιθετικότητα, δολιότητα από επανειλημμένα ψέματα και ένα διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων!

Συμπέρανε ακόμα ότι δεν έπασχε από ψυχική νόσο, που θα μπορούσε να διαταράξει τη συνείδησή του, αν και ο δεύτερος ψυχίατρος που τον εξέτασε αφήνει μικρό παράθυρο αμφιβολίας.

«Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης οιασδήποτε μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική, προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο, ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στενοχώριας, που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία!» σημειώνουν οι δικαστές.

Μάρτυρες περιγράφουν ως προβληματική τη σχέση του κοριτσιού με τον πατέρα, που ξεσπούσε πάνω του. Οι παππούδες της Αννυ ανέφεραν πως ο 27χρονος δεν είχε αναπτύξει αίσθημα αγάπης για το παιδί, δεν είχε πατρική συμπεριφορά και την τελευταία φορά που συνομίλησαν τηλεφωνικά με την εγγονή τους, εκείνη τους ρώτησε κλαίγοντας «γιατί αργήσατε να με πάρετε;».

Σύμφωνα με την επίσης κατηγορούμενη μητέρα της μικρούλας, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η 4χρονη έλεγε πως «ο μπαμπάς όταν βγαίνει από το σπίτι είναι ήρεμος και όταν γυρίζει είναι όλο νεύρα και φωνές».

Ο ρόλος του καταζητούμενου Βούλγαρου και ακόμη ενός άνδρα

Το DNA του καταζητούμενου 30χρονου Βούλγαρου Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ), που βρέθηκε διάσπαρτο σε πλήθος σημείων στο υπόγειο διαμέρισμα, και η μυστηριώδης «καστανέρυθρη κηλίδα», που περιέχει βιολογικό υλικό του ίδιου, της άτυχης Αννυ και ενός τρίτου άγνωστου άνδρα, μαρτυρούν, σύμφωνα με το βούλευμα-σοκ, ότι ο 27χρονος Σάββας δεν έδρασε μόνος. rqr4wrtΑλλωστε, ο ίδιος περιέγραψε στη συμπληρωματική απολογία του τον ρόλο του Νικολάι, κατονομάζοντάς τον ως το πρόσωπο που του πρότεινε τον τεμαχισμό της ανήλικης και τον καθοδήγησε, καθώς και ότι κατά τον διαμελισμό τού έδινε ναρκωτικά για να είναι σε εγρήγορση και τον συνέδραμε στην εξαφάνιση του πτώματος.

«Ενεργώντας από κοινού και με έτερο άγνωστο άτομο, τα στοιχεία του οποίου δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθούν κατά την προδικασία, κατόπιν συναπόφασης και με ενότητα δόλου, ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με πρόθεση σκότωσαν και με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί το ανήλικο βιολογικό τέκνο του πρώτου κατηγορουμένου» αναφέρει το βούλευμα 51 σελίδων, περιγράφοντας τις σκηνές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στο υπόγειο όπου ξεψύχησε η 4χρονη. Με τα σημερινά δεδομένα είναι αμφίβολο αν θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τόσο ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης Νασίφ Αχμέντοφ όσο και ο άγνωστος συνεργός, καθώς τα ίχνη του πρώτου αγνοούνται, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ταυτοποιηθεί.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...