Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

«Love actually» Ή… μάπα το καρπούζι;

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τη...

Σε αναζητήσεις για το τελικό πάνελ οι υπεύθυνοι της εκπομπής που ετοιμάζεται...

Ντόρος έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο για το πότε...

Θάνος Κιούσης: «Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα...

Ο Θάνος Κιούσης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Ο «πρίγκιπας Φρεντ» της Χίλτον έβγαλε μόνος του τα μάτια του

Κατηγορίες για ενορχήστρωση δολοφονίας με πληρωμένο δολοφόνο απαγγέλθηκαν στον...

Κακοκαιρία-express

Βροχές, χιόνια αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας! Βελτίωση προβλέπεται από αύριο

Οι βροχές στις περισσότερες περιοχές, από τη Θράκη έως την Κρήτη, τα χιόνια στα ορεινά και η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας είναι τα χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που κορυφώνεται σήμερα.

Αν και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, οι… Αλκυονίδες δεν θα επιστρέψουν, καθώς νέο βαρομετρικό χαμηλό θα εισβάλει στη χώρα και θα μας επηρεάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα θα ανοίξουν οι ουρανοί σχεδόν παντού, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά. Λευκές νιφάδες αναμένονται σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της βόρειας χώρας αλλά και της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας (από τα 700 μέτρα). Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σε ανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα και Κρήτη. Οι βοριάδες θα πνέουν με ένταση 5-7 μποφόρ και στα πελάγη έως και 9 μποφόρ, ρίχνοντας (από το απόγευμα) αισθητά τη θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, 6 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (στην Αθήνα δεν θα ξεπεράσει τους 11) και 10 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Για αύριο προβλέπεται βελτιωμένος καιρός, με εξαίρεση τα ανατολικά και τα νότια, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, αλλά έως το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και εκεί.

Κυριακή με λιακάδα

Ακόμη καλύτερος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με λιακάδα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ωστόσο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερέ, πιο έντονη κακοκαιρία αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη στη δυτική Ελλάδα, ενώ Τετάρτη προς Πέμπτη οι βροχές και τα χιόνια στα ορεινά θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...