Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην αφήσετε…

ΚΡΙΟΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση, η οποία φαίνεται ότι περνάει κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι στα σημάδια που βλέπετε γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι.

ΛΕΩΝ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας, για να σας καταλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες. Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει το να μην είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς. Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή. Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν, αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε τον σωστό τρόπο για να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις, που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση προτού πάρετε αποφάσεις σχετικά με το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας να εκδηλώνεται με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....