Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν. Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούργιες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς. Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, οι οποίες θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας θα πετύχετε περισσότερα. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε, οι οποίες σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΛΕΩΝ: Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν. Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα διακρίνετε τι σας συμφέρει. Οταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν. Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε συγχρονισμό των ενεργειών σας με αυτές των συνεργατών σας. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τσακωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τη ζωή με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες πριν προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...