Εψαχναν βιαστές για την 6χρονη κόρη τους!

Φρίκη με γονείς-τέρατα, που έβρισκαν πελάτες μέσω ίντερνετ, να κακοποιούν το 6χρονο παιδάκι τους

Φρίκη  με γονείς-τέρατα, που έβρισκαν πελάτες μέσω ίντερνετ, να κακοποιούν το 6χρονο παιδάκι τους

Υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από την πιο νοσηρή φαντασία, με πρωταγωνιστές γονείς οι οποίοι έβαζαν αγγελίες στο διαδίκτυο για ενδιαφερομένους να βιάσουν επί πληρωμή την 6χρονη κόρη τους, συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, μια γυναίκα από το Μέρισβιλ και ο σύζυγός της αναζητούσαν μέσω του σάιτ αγγελιών Craiglist πελάτες, στους οποίους προσέφεραν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το ίδιο τους το σπίτι για να εκμεταλλευτούν σεξουαλικά το παιδί.

Ερευνα

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού ανακάλυψαν τουλάχιστον ένα βίντεο το οποίο έδειχνε το κοριτσάκι να κακοποιείται από έναν άγνωστο άνδρα, ενώ η μητέρα παρακολουθούσε και παράλληλα αντήλλασσε μηνύματα μ’ έναν άλλον υποψήφιο πελάτη.

Επίσης, βρέθηκαν πολλές σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες του κοριτσιού, τις οποίες αντήλλασσε μέσω μηνυμάτων το ζευγάρι.
Τα αμερικανικά μέσα δεν έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία του ζευγαριού, προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητα του 6χρονου κοριτσιού αλλά και του μικρότερου αδερφού της. Και τα δύο παιδιά, όπως διευκρινίζεται, βρίσκονται στα χέρια της Πρόνοιας από το 2014, οπότε και συνελήφθησαν οι γονείς τους.

Η μητέρα είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 26 ετών, η οποία αναμένεται να επιβληθεί επισήμως μέσα στον Μάρτιο. Η Ελίζ Ντεσέν, βοηθός εισαγγελέα του δικαστηρίου της επαρχίας Σνόχομις, όπου πραγματοποιείται η δίκη, τόνισε ότι σκοπεύει να ζητήσει περισσότερα χρόνια, δεδομένης της σοβαρότητας αλλά και του αριθμού των εγκληματικών πράξεών της.

Η 35χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ heraldnet.com, είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι της, δάκρυζε κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της καταδικαστικής εισήγησης των ενόρκων και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, σκοπεύει να ασκήσει έφεση. Υποστηρίζει ότι είναι και η ίδια θύμα, καθώς, όπως κατέθεσε, την κακοποιούσε ο 57χρονος σύζυγός της, ο οποίος την εξανάγκαζε να έχει σεξουαλική επαφή και με την κόρη της.

Φυλακή

Η γυναίκα, που δεν έχει την αμερικανική υπηκοότητα, φοβόταν ότι, αν δεν ήταν υπάκουη στον άνδρα της, αυτός θα ειδοποιούσε τις Αρχές, οι οποίες θα την έστελναν πίσω στη χώρα καταγωγής της, την Τόνγκα. Ο άνδρας της βρίσκεται ήδη στη φυλακή από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε καταδικάστηκε σε κάθειρξη 27 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον