Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ασυγκράτητος και μετά τα 80

Παράνομο ραντεβού σε ξενοδοχείο με γοητευτική κυρία για τον αθεράπευτα «άτακτο» καλλιτέχνη που είναι ήδη παντρεμένος με πολύ νεότερη σύζυγο

Παράνομο ραντεβού σε ξενοδοχείο με γοητευτική κυρία για τον αθεράπευτα «άτακτο» καλλιτέχνη που είναι ήδη παντρεμένος με πολύ νεότερη σύζυγο

Υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που οι σκηνοθέτες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ήθελαν να συμπεριλαμβάνουν στο team των συνεργατών τους, αφού η αιθέρια και παράλληλα macho παρουσία του έκανε πολλές καρδιές να χτυπούν δυνατά.

Συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα αστέρια του σινεμά, κυρίως σε μουσικές παραγωγές, ενώ το στιλ του ήταν πολύ… μπροστά για την εποχή του.
Υπήρξε γοητευτικός, με «σκληρές» γωνίες στο πρόσωπό του, ενώ ακόμη και σήμερα, που έχει πλέον μπει στην όγδοη δεκαετία της ζωής του, η κορμοστασιά του θυμίζει τον άνδρα το όνομα του οποίου συνδυάστηκε με τη χάρη και την αρρενωπότητα. Μια από τις σχέσεις του με μελαχρινή καλλονή, επίσης από τον καλλιτεχνικό χώρο, έμεινε στην Ιστορία, αφού συνεργάστηκαν σε πολλές δουλειές, δημιουργώντας ένα αχτύπητο δίδυμο.

Ο ερωτεύσιμος καλλιτέχνης δεν ντύθηκε μόνο μια φορά γαμπρός και σήμερα έχει στο πλευρό του μια πολύ νεότερη από εκείνον σύζυγο. Να, όμως, που φαίνεται ότι το λέει ακόμη… η περδικούλα του, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να εξακολουθεί να είναι δραστήριος ερωτικά.

Καλοστεκούμενος κύριος

Ο ζωηρούλης και καλοστεκούμενος κύριος «συνελήφθη» πριν από μερικές μέρες από πηγή της «Εspresso» να περνάει το κατώφλι γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας. Μέχρις εδώ όλα καλά, χωρίς κάτι το μεμπτό, στη συνέχεια όμως κατευθύνθηκε στη ρεσεψιόν, ζητώντας τον αριθμό του δωματίου που είχε κλείσει προηγουμένως γοητευτική κυρία, η οποία μάλιστα βρισκόταν ήδη εκεί και τον περίμενε.

Υστερα από περίπου δύο ώρες, το παράνομο ζευγαράκι κατέβηκε μαζί και κατευθύνθηκε προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου και γευμάτισε. Οσοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της συνύπαρξής τους στο τραπέζι κατάλαβαν -αγνοώντας το ραντεβουδάκι που προηγήθηκε στο δωμάτιο- ότι οι δυο τους δεν είναι απλώς… φίλοι και μάλιστα απόρησαν, αφού είναι γνωστή η σχέση του -έχει μάλιστα επισημοποιηθεί- με την όμορφη συνάδελφό του.

Δεν γνωρίζουμε αν ο ευθυτενής και αρκετά νεανίζων καλλιτέχνης διατηρεί παράλληλη σχέση ή αν επρόκειτο απλά για ένα απλό… παραστράτημα, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου διατηρούσε παράλληλο δεσμό που επισημοποιήθηκε λίγο μετά το διαζύγιό του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...