Οι οικογενειακές ορθοπεταλιές

Ο Γιώργος Πατούλης, μετά της συζύγου και του υιού, πήρε μέρος στον ποδηλατικό γύρο

Ο Γιώργος Πατούλης, μετά της συζύγου και του υιού, πήρε μέρος στον ποδηλατικό γύρο

Αφού χόρεψαν λάτιν, φωτογραφήθηκαν στο χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτιού τους κι έκαναν άνω κάτω το διαδίκτυο, πήραν τα ποδήλατά τους και συμμετείχαν -πάντα με στιλ- στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μαρούσι, σε συνεργασία με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Πατούλης, η εντυπωσιακή σύζυγος του και δημοτική σύμβουλος Πεύκης Μαρίνα και ο γιος τους Αλέξανδρος καβάλησαν τα ποδήλατά τους κι έκαναν μια όμορφη βόλτα παρέα με τους δημότες. Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε η… μπριόζα Μαρίνα Πατούλη, η οποία φόρεσε κατακόκκινο μπουφάν, εφαρμοστό παντελόνι και τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η celebrity οικογένεια φωτογραφήθηκε, μάλιστα, μπροστά από το δημαρχείο Αμαρουσίου και το ντοκουμέντο ανάρτησε ο ίδιος ο δήμαρχος στην προσωπική σελίδα του στο facebook. Αλλωστε, μέσω των social media δίνει κατά καιρούς και τις απαντήσεις του στα όσα… χίλια μύρια ακούν εκείνος και η γοητευτική σύζυγός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.