Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Με κουμπάρους την Κουντουρά και τον Πανταζή

Η Σπυριδούλα Κάμπου παντρεύτηκε τον «γιατρό της καρδιάς της» Στέλιο Ζαράγκα! Πώς ένα δύσκολο περιστατικό «γέννησε» έναν μεγάλο έρωτα

Η  Σπυριδούλα Κάμπου παντρεύτηκε τον «γιατρό της καρδιάς της» Στέλιο Ζαράγκα! Πώς ένα δύσκολο περιστατικό «γέννησε» έναν μεγάλο έρωτα

Τι και αν το έθιμο θέλει τις νύφες να αργούν στην εκκλησία; Η Σπυριδούλα Κάμπου δεν το τήρησε. Η λαχτάρα της να γίνει κυρία Στέλιου Ζαράγκα την οδήγησε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αιγάλεω πέντε λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο πετυχημένος θωρακοχειρουργός επισφράγισαν με γάμο το ρομαντικό ειδύλλιό τους, το οποίο μετράει μόλις επτά μήνες. Χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν ο Λευτέρης Πανταζής, συνεργάτης και φίλος της νύφης εδώ και 16 χρόνια, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά με τον σύζυγό της Σαράντη Παπαχριστόπουλο και ο καλός φίλος του γαμπρού καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Δεδεηλίας.

Η γνωριμία του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, όταν ο Στέλιος κλήθηκε να χειρουργήσει τον πατέρα της Σπυριδούλας Θανάση Κάμπο, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και μόλις πέρασαν τα δύσκολα, ακολούθησαν τα χαρμόσυνα. Λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η Σπυριδούλα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της Χρήστο.

2

Το νυφικό, το οποίο ράφτηκε ειδικά για εκείνη από τον οίκο Ephrosini Fashion Creations, εντυπωσίασε τους καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονταν από τον δημοσιογραφικό, τον ιατρικό, τον πολιτικό και, βέβαια, τον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών, ήταν ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Ελενα Γκρέκου, ο Ανδρέας Στάμος, ο Γιώργος Λεμπέσης και η Κόνι Μεταξά. Σημειώνεται ότι, παρά την παρότρυνση του γυναικείου πληθυσμού που παρακολούθησε το μυστήριο, η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Μετά την εκκλησία ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Αγιονέρι, στην πλατεία Μπουρναζίου. Εκεί ο Λευτέρης Πανταζής πήρε πρώτος το μικρόφωνο και τραγούδησε live ένα παλιό, ερωτικό κομμάτι από το ρεπερτόριό του, το «Σ’ αγαπώ», που επέλεξαν οι νιόπαντροι για τον πρώτο χορό τους. Στη διάρκεια του γλεντιού ο κουμπάρος τραγούδησε και πάλι, ενώ πήραν το μικρόφωνο και άλλοι καλεσμένοι καλλιτέχνες. Την ώρα του πάρτι η Ελενα Κουντουρά πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Ηλία Καμμένου, πατέρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, και αποχώρησε διακριτικά προκειμένου να του συμπαρασταθεί. Η Σπυριδούλα και ο Στέλιος απολαμβάνουν από χθες το γαμήλιο ταξίδι τους στη Βυτίνα Αρκαδίας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...