Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Εάν η συμπεριφορά κάποιων σάς μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών προσώπων σας εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερη φάση του. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν κάτι σας εκνευρίζει, προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις, γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Γοητεύστε τον με την παρουσία και τον δυναμισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σχέσεις σας. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων.

ΛΕΩΝ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να δώσετε νόημα στη ζωή σας. Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα. Προτού ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν η συμπεριφορά κάποιων σάς μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών προσώπων σας εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας. Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού χώρου δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία, αλλά ούτε και συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο εργασίας δεν σας βοηθάει. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μην το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική ζωή σας. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου φίλου. Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...