Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα που…

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλο κομμάτι της ημέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρέπει να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Αν αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύεται με το παρόν θα προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αντιθέτως υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό χώρο. Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, ώστε να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων. Θα διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό τομέα. Δείξτε στο ταίρι σας φροντίδα και τρυφερότητα για να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο, και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Χρειάζεται να δράσετε δυναμικά σε ό,τι αφορά οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και επιδιώξτε ανοδική πορεία παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, χωρίς όμως να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιέπλεκε τα πράγματα. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που κατά βάθος ξέρετε πως δεν οδηγούν πουθενά. Αν εφησυχάζεστε, επειδή η σιγουριά που νιώθετε για τον εαυτό σας και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες, είναι πολύ πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα έχετε απολαβές και θα ξεπεράσετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι και να μη λογοδοτείτε πουθενά για τις πράξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε κυρίως στην πρώτη, ώστε να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί στις κρίσεις σας και άκρως απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...