Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα που…

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλο κομμάτι της ημέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρέπει να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Αν αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύεται με το παρόν θα προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αντιθέτως υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό χώρο. Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, ώστε να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων. Θα διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό τομέα. Δείξτε στο ταίρι σας φροντίδα και τρυφερότητα για να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο, και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Χρειάζεται να δράσετε δυναμικά σε ό,τι αφορά οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και επιδιώξτε ανοδική πορεία παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, χωρίς όμως να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιέπλεκε τα πράγματα. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που κατά βάθος ξέρετε πως δεν οδηγούν πουθενά. Αν εφησυχάζεστε, επειδή η σιγουριά που νιώθετε για τον εαυτό σας και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες, είναι πολύ πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα έχετε απολαβές και θα ξεπεράσετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι και να μη λογοδοτείτε πουθενά για τις πράξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε κυρίως στην πρώτη, ώστε να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί στις κρίσεις σας και άκρως απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ