Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Η γκάφα της Παλαιτσάκη

Το απίστευτο μπάχαλο από τη Νανά (που έγινε viral) στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Εtv! Παρουσίασε την πρώην σύζυγο μέλους των Pink Floyd να θρηνεί για τον Παντελίδη

Το απίστευτο μπάχαλο από τη Νανά (που έγινε viral) στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Εtv! Παρουσίασε την πρώην σύζυγο μέλους των Pink Floyd να θρηνεί για τον Παντελίδη

Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις, να γελάσεις ή απλώς να πετάξεις κάτι στην τηλεόραση. Η χειρότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά τον… τίτλο της, αφού όχι μόνο
παρουσίασε ψευδή στοιχεία, όχι μόνο έμπλεξε στο χαμηλού επιπέδου ρεπορτάζ της προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά η υπαίτια της παραπληροφόρησης αρκέστηκε χθες σε μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία παρέθετε τα σωστά στοιχεία (τα οποία ξέραμε!), χωρίς να ζητεί καν «συγγνώμη» για το μπάχαλο που δημιούργησε.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει: 
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της απευθείας κάλυψης της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, η Νανά Παλαιτσάκη από το πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Ε, κλαψουρίζοντας, ανακοίνωσε στο κοινό πως εκείνη τη στιγμή τής έστελνε χαιρετίσματα για τη μετάδοση από την Κοπεγχάγη η Φράνκα Ράιτ με τον «σύζυγό» της Ντέιβιντ Γκίλμουρ, τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Pink Floyd, δημιουργών του θρυλικού κομματιού -μεταξύ άλλων- «Αnother brick in the wall». Κι όχι μόνο το «ζευγάρι», αλλά όλα τα μέλη των φαν κλαμπ της μπάντας παγκοσμίως έκλαιγαν και θρηνούσαν για τον θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή.

Φωτογραφία

Προκειμένου να κάνει πιο πιστευτό το «γεγονός», η δημοσιογράφος έδειξε on air μια φωτογραφία της κυρίας Ράιτ με έναν άνδρα, τον οποίο «βάφτισε» Ντέιβιντ Γκίλμουρ, αν και ουδεμία σχέση είχε ο συγκεκριμένος με τον διεθνώς γνωστό μουσικό!

2 0Το απολαυστικό -είναι η αλήθεια- δίλεπτο της θρηνούσας Νανάς Παλαιτσάκη σε ανοιχτή γραμμή με τους… Pink Floyd ήταν σαφώς αποτέλεσμα «τρικυμίας εν κρανίω», αφού ναι μεν η Ελληνίδα Φράνκα Ράιτ υπήρξε σύζυγος μέλους του συγκροτήματος, αλλά όχι του Γκίλμουρ. Επί 10 χρόνια, από το 1984 έως το 1994, η εντυπωσιακή καλλονή ήταν παντρεμένη με τον Ρικ Ράιτ, τον κιμπορντίστα των Floyd, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008 νικημένος από τον καρκίνο. Μάλιστα το ζευγάρι έζησε πολλά χρόνια στην Κεφαλλονιά.

Ποιος ήταν όμως ο άνδρας που πόζαρε δίπλα στη Φράνκα; Είναι ο Αντονέλο Ρούσο, πρόεδρος του φαν κλαμπ Pink Floyd forever and ever, που ζει στην Κοπεγχάγη και ύστερα από αναφορά στο όνομά του, σε ανάρτηση της Παλαιτσάκη, εμφανίστηκε και υποστήριξε ότι προβλήθηκε φωτογραφία του στην τηλεόραση χωρίς την άδειά του. Επίσης, έγραψε πως καλό θα ήταν η δημοσιογράφος να ζητούσε συγγνώμη από τα εμπλεκόμενα μέρη.

Εξαλλη η Φράνκα Ράιτ

Αν και αρχικά όντως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης η Φράνκα Ράιτ πως παρακολουθούσε τη μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, στη συνέχεια έγινε έξαλλη, αφού είδε τη φωτογραφία της στο βίντεο το οποίο ανέβηκε στο YouTube. «Νανά, όσο και να σβήνεις ό,τι γράφω, θα γίνει χαμός. Το Ε δεν είχε κανένα δικαίωμα να βγάλει βίντεο με τη φωτογραφία μου, με φόντο την κηδεία στο YouTube να το δει όλος ο πλανήτης. Δεν σας έφτανε μόνο η Ελλάδα;» έγραψε ως σχόλιο σε ποστ της Παλαιτσάκη, αφού η δημοσιογράφος… έσβηνε όσα έγραφε η ελληνικής καταγωγής γοητευτική κυρία Ράιτ.

s 7

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...