Γκρέις για ακόμη τέσσερις φορές!

Συγκινεί και πάλι ως Μαρία Πετράκη στη σειρά του Mega «Το νησί», οι μέρες της όμως ως… Γκρέις στο «Dogville» τελειώνουν

Συγκινεί και πάλι ως Μαρία Πετράκη στη σειρά του Mega «Το νησί», οι μέρες της όμως ως… Γκρέις στο «Dogville» τελειώνουν. Η Γιούλικα Σκαφιδά θα ανεβεί για ακόμη τέσσερις παραστάσεις στη σκηνή του Ακροπόλ προκειμένου να ενσαρκώσει την ηρωίδα του Λαρς Φον Τρίερ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε με τον συγκεκριμένο ρόλο να πάρει άλλη μία φορά διθυραμβικές κριτικές, αφού επρόκειτο για ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο κέρδισε το στοίχημα αλλά και το θεατρόφιλο κοινό. Την Τρίτη 1η Μαρτίου λοιπόν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων, με τους συντελεστές να ετοιμάζονται για τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά τους.

Οσο για τη Γιούλικα, δεν έχει γίνει γνωστό με τι θα συνεχίσει, το σίγουρο είναι όμως πως δεν θα μείνει εκτός θεάματος, αφού είναι από τις ηθοποιούς που οι σκηνοθέτες θέλουν να συμπεριλαμβάνουν στις δουλειές τους.

Συγκινεί και πάλι ως Μαρία Πετράκη στη σειρά του Mega «Το νησί», οι μέρες της όμως ως… Γκρέις στο «Dogville» τελειώνουν. Η Γιούλικα Σκαφιδά θα ανεβεί για ακόμη τέσσερις παραστάσεις στη σκηνή του Ακροπόλ προκειμένου να ενσαρκώσει την ηρωίδα του Λαρς Φον Τρίερ. Η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε με τον συγκεκριμένο ρόλο να πάρει άλλη μία φορά διθυραμβικές κριτικές, αφού επρόκειτο για ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο κέρδισε το στοίχημα αλλά και το θεατρόφιλο κοινό. Την Τρίτη 1η Μαρτίου λοιπόν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων, με τους συντελεστές να ετοιμάζονται για τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά τους. Οσο για τη Γιούλικα, δεν έχει γίνει γνωστό με τι θα συνεχίσει, το σίγουρο είναι όμως πως δεν θα μείνει εκτός θεάματος, αφού είναι από τις ηθοποιούς που οι σκηνοθέτες θέλουν να συμπεριλαμβάνουν στις δουλειές τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ