Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

«Κόκκινη» λάβα για πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός θέλει να «κάψει» την Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη (1-0 το πρώτο ματς) για να πάρει το εισιτήριο στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Από τον 
Χάρη Δάντση 

Να κάνει αυτό που δεν έκανε πριν από επτά βράδια στις Βρυξέλλες θα επιχειρήσει απόψε (22.05, OTE Sport 2), υποδεχόμενος την Αντερλεχτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός. «Καθαρή» νίκη (από 2-0 και πάνω) χρειάζεται η ομάδα του Πειραιά για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-0) και να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στην περίπτωση που σκοράρουν οι Βέλγοι θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων.

«Χωρίς αμφιβολία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μάρκο Σίλβα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως «θα ήταν ιδανικό να βάζαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να συνεχίζαμε έως το τέλος. Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και αποτελεσματικοί». Για το γεγονός ότι ο πειραϊκός σύλλογος μόλις δύο φορές, σε σύνολο 26 περιπτώσεων που έχασε στο πρώτο ματς νοκ άουτ φάσης, κατάφερε να προκριθεί, υποστήριξε: «Αυτά τα στοιχεία είναι από παιχνίδια του παρελθόντος και δεν μπορούν να μας επηρεάσουν αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να προκριθούμε».

Από την πλευρά του, ο Εστέμπαν Καμπιάσο ανέφερε πως «είναι σημαντικό να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ο κόσμος σε εμάς για να μας βοηθήσει. Χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε. Για να ασχοληθούμε με δεύτερο γκολ, θα πρέπει πρώτα να βάλουμε το πρώτο. Εχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Το πόσο πρέπει να κερδίσουμε θα το σκεφτούμε μετά. Αν σκεφτούμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, αυτό θα ‘ναι λάθος».

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, Ερνάνι και Σιόβας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού. Ο τεχνικός της Αντερλεχτ Μπέσνικ Χάσι, ερωτηθείς για το τι τον προβληματίζει εν όψει του παιχνιδιού με τους νταμπλούχους Ελλάδος, απάντησε: «Υπάρχουν δύο παίκτες που δεν ήταν στις Βρυξέλλες, ο Σιόβας και ο Ομάρ. Πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, είναι οι Φορτούνης και Ντουρμάζ, που έχουν σημαντικά ατομικά χαρακτηριστικά. Αυτούς θέλουμε να περιορίσουμε. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε χώρο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...