Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε στο πρόγραμμά σας την αναδιοργάνωση και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές δυνατότητές σας στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας να…

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική για να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας. Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα αλλά από τις πεποιθήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε άλλη μία φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική συμπεριφορά σας θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά θέλουν ακόμα μεγάλη προσοχή. Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε στο πρόγραμμά σας την αναδιοργάνωση και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές δυνατότητές σας στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας. Μην αρχίσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και να υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων. Χρειάζεται υπομονή, αφού το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, γιατί έχετε τις δυνατότητες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις σας και αποφύγετε τις άσχημες περιπτώσεις προκειμένου να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ποιοτικά από μόνες τους, εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο και έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες. Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε καινούργιες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μία λανθασμένη κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν. Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του.

ΙΧΘΕΣ: Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να έχετε καλή συνεργασία. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...