Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σας καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Μην ψάχνετε να βρείτε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που διανύετε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις, τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον κουράσετε.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία για να βάλετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σας καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Μην παίρνετε αποφάσεις, αν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Αν υπάρχουν ακόμα καταστάσεις που σας βαραίνουν, δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε διαμορφώσει πάνω σε κάποια θέματα λειτουργούν με ανασταλτικό τρόπο, σας προκαλούν αυτοπεριορισμούς και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, ούτε και να προβείτε σε νέα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σάς βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες όταν σιγουρευτείτε τι θέλετε και αποφύγετε να κάνετε νέα ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις λογικές σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Να είστε αυστηροί στην επιλογή των φίλων σας για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ