Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Κρυφτούλι» για την Πολάκη

Επέστρεψε στο ΠΑΓΝΗ ο φάκελος της αναισθησιολόγου της Μελίνας για την κλοπή των φαρμάκων. Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου περιμένουν ακόμα οι γονείς της 4χρονης

Επέστρεψε στο ΠΑΓΝΗ ο φάκελος της αναισθησιολόγου της Μελίνας για την κλοπή των φαρμάκων. Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου περιμένουν ακόμα οι γονείς της 4χρονης

Τα «πηγαινέλα» του φακέλου ο οποίος αφορά την αναισθησιολόγο που χορήγησε νάρκωση στη μικρή Μελίνα Παρασκάκη, η οποία «έσβησε» στις 29 Δεκεμβρίου έπειτα από επέμβαση για κρεατάκια, συνεχίζονται! Ο φάκελος για την υπόθεση κλοπής ναρκωτικών φαρμάκων (πεθιδίνης) από την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, τον περασμένο Μάιο, επεστράφη από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΓΝΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Την ίδια ώρα που η οικογένεια Παρασκάκη ακόμα περιμένει απαντήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν τη μικρούλα στον θάνατο, η πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη επιβεβαίωσε ότι ο f2 71φάκελος της αναισθησιολόγου γύρισε στο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να προστεθούν τα ελλιπή στοιχεία -καθώς έλειπε ακόμα και το όνομά της!- και να συντάξει το κατηγορητήριο. Κατόπιν θα πάει πάλι στο Πειθαρχικό, που θα εξετάσει την υπόθεση κατά προτεραιότητα.

Η ίδια παραδέχθηκε μιλώντας στην «Espresso» πως υπάρχει καθυστέρηση στη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά σημείωσε ότι ο φάκελος ουδέποτε χάθηκε, όπως ανέφεραν κάποιες πληροφορίες: «Είμαστε συνεχώς στο στόχαστρο της κριτικής των μέσων ενημέρωσης γιατί καθυστερούμε να εξετάσουμε την υπόθεση. Πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τόσο μεγάλο όγκο πειθαρχικών υποθέσεων από ολόκληρη την Ελλάδα, όταν έχουμε μία γραμματέα; Συγκεκριμένα, μαζί με την υπόθεση της Πολάκη, εκκρεμούν 52 υποθέσεις εδώ και τρία χρόνια, που πρέπει να εξεταστούν και να περάσουν από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο».

Η αποκάλυψη

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Χειρουργικής Γιώργος Χαλκιαδάκης, που εκτελεί χρέη διοικητή των ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, είπε: «Μόλις παραλάβουμε τον φάκελο, θα προχωρήσουμε άμεσα τη διαδικασία». Αν και η κλοπή των 14 φιαλιδίων πεθιδίνης από το ΠΑΓΝΗ έγινε τον περασμένο Μάιο, αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο, με αφορμή τον τραγικό χαμό της τετράχρονης Μελίνας στο ίδιο νοσοκομείο! Και αυτό γιατί ο φάκελος της κλοπής εστάλη στην αρμόδια διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης και στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ στα τέλη του 2015, μία ημέρα μετά το μοιραίο περιστατικό στο οποίο συμμετείχε η 42χρονη αναισθησιολόγος.

Η άτυχη Μελίνα από τη Νεάπολη Λασιθίου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, ύστερα από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια και παρακέντηση στα αυτιά και ενώ είχε περάσει τον προεγχειρητικό έλεγχο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...