Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Ο λοχίας που έγινε σεφ στο πλατό

Η πορεία του Νικόλα Σακελλαρίου μέχρι την πρωινή εκπομπή «Καλημερούδια»

«Ο,τι μπορεί να γίνει κεφτές (με ντομάτα, με κολοκύθι, με χταπόδι) είναι ένα πολύ ωραίο σαρακοστιανό έδεσμα. Επίσης μια πατατοσαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα, καρύδια, κάππαρη, λάδι και κρεμμύδι είναι θαύμα. Πολύ ωραίος είναι κι ο ψημένος χαλβάς από ταχίνι, όταν από πάνω βάλουμε λεμόνι και φρυγανισμένο ψωμί».

Αυτές είναι οι προτάσεις του Νικόλα Σακελλαρίου, ο οποίος εδώ και ενάμιση μήνα μαγειρεύει για τα «Καλημερούδια» του Mega. Ο Σερραίος σεφ αγάπησε τη μαγειρική όταν βρέθηκε στη θέση του λοχία, υπευθύνου τροφοδοσίας για το συσσίτιο του στρατεύματος στο Πολύκαστρο του Κιλκίς. Υστερα το ένα έφερε το άλλο.

«Εψαχνα το γραφείο του δικηγόρου μου σε ένα γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατά λάθος μπήκα σε εκείνα του TV Μακεδονία. Εκεί μίλησα με τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Τρεμόπουλο, από τον οποίο ζήτησα πληροφορίες για τον προορισμό μου, κι αυτός στο τέλος μου είπε “εσύ, παλικάρι μου, πρέπει να κάνεις τηλεόραση”. Πέρασαν από τότε 11 χρόνια. Εγώ δούλευα ως σεφ σε εστιατόρια και μου έγινε πρόταση από το Star για το πρωινό της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου. Υστερα ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το μαγκαζίνο της Βίκυς Καγιά, η συνεργασία με τη Δέσποινα Καμπούρη στον Σκάι, ενώ πολλές φορές βρέθηκα στο πλατό του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά. Συνολικά είμαι 12 χρόνια στην τηλεόραση» λέει στην «Espresso» ο Νικόλας και συμπληρώνει:

«Οταν μου έγινε πρόταση από τα “Καλημερούδια” δέχτηκα με χαρά, γιατί ήθελα να παρουσιάσω στις νοικοκυρές παραδοσιακές συνταγές, αλλά λίγο πειραγμένες. Ο Κώστας Μαρτάκης είναι καλοφαγάς και κάνει τις ερωτήσεις που θα έκανε ο άνθρωπος που θέλει να μάθει να μαγειρεύει ό,τι πιο παχυντικό, η Ντορέττα μου ζητάει να τσιμπάω τα φαγητά λίγο στο αλάτι, ενώ ο Δημήτρης Μηλιόγλου τρελαίνεται για γλυκά, αν και είναι σε δίαιτα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...