Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

«Μαύρες εκλογές» μετά την ολική έκλειψη Ηλίου

«Ηλεκτροσόκ» περιμένει την Ελλάδα μετά το φαινόμενο της περασμένης Τετάρτης, όπως «δείχνουν» τα άστρα! Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο!
► ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ◄

«Ηλεκτροσόκ» περιμένει την Ελλάδα το χρονικό διάστημα μετά την ολική έκλειψη Ηλίου της περασμένης Τετάρτης, όπως προβλέπουν τα άστρα! Παρόλο που το φαινόμενο δεν ήταν ορατό σε αυτή την πλευρά του πλανήτη, η χώρα μας θα βιώσει έντονα τα αποτελέσματά του σε κάθε κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η πολιτική αστρολόγος, εκπρόσωπος και μέλος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η διάρκεια της ολικής έκλειψης του Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων καθόρισε ουσιαστικά τις πολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη για την επόμενη πενταετία! «Μετά την Ανατολή, δυστυχώς έρχεται και η Δύση. Γι’ αυτό θεωρώ πως όσα θα συμβούν θα μοιάζουν με ηλεκτροσόκ, καθώς με την έκλειψη τινάχτηκε στον αέρα καθετί παλιό, με σκοπό να δημιουργηθούν νέα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά συστήματα.

Μάλιστα, η έκλειψη έμοιαζε με super moon, καθώς η Σελήνη την ώρα εκείνη ήταν αρκετά κοντά στη Γη. Το φαινόμενο πραγματοποιήθηκε στον οίκο της χρεοκοπίας, με αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής να τρίζουν τα θεμέλια της παγκόσμιας οικονομίας» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και εξηγεί:

«Παράλληλα με την έκλειψη, πραγματοποιήθηκε και ένα δυνατό στέλιουμ στους Ιχθύες, μια ισχυρή ευθυγράμμιση ανάμεσα στους πλανήτες Αφροδίτη, Ερμή, Ποσειδώνα, Ηλιο, Σελήνη, που θα διαρκέσει ως το τέλος Μαρτίου. Σε ανθρώπινο επίπεδο, ενισχύονται ο φόβος και η ανασφάλεια, ενώ κλονίζονται οι σχέσεις μεταξύ όμορων χωρών, είτε βρίσκονται σε πόλεμο είτε όχι». Σε αυτή την έκλειψη «μπροστάρης» ήταν ο πλανήτης Αρης και «αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί έντονα η ψυχολογία όλων, σε βαθμό που μπορεί να ζήσουμε ακόμα και εμπόλεμες καταστάσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο! Οι εκλείψεις της απάτης και του ψέματος στη χρονιά της επιθετικής μαϊμούς (2016) βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η χώρα βρίσκεται στη δίνη των εκλείψεων του 2015 και στην επιρροή των εκλείψεων του 2016. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ρήξη ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον λαό. Δηλαδή πολιτειακή ανωμαλία, κοινωνική εξέγερση, διάλυση της κυβέρνησης ξαφνικά και απρόβλεπτες εκλογές, οι οποίες ονομάζονται «μαύρες εκλογές», λέει η πολιτική αστρολόγος και συνεχίζει: «Το τετράγωνο του Δία με τη Σελήνη έχει φέρει στην ιστορία του εσωτερικές συγκρούσεις και κοινωνικές εκρήξεις και το τετράγωνο με τον Αρη οικονομικές απώλειες, ρήξεις με το Μεταναστευτικό και τη θρησκεία. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αγκιτάτορας της πολιτικής, θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να φύγει από την εξουσία. Η κόντρα μεταξύ των τάξεων, τα σκάνδαλα και το Μεταναστευτικό φέρνουν την ρήξη ανάμεσα στον λαό και την εξουσία.

Θα γίνουν διασπάσεις σε ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτή η νέα κατάσταση μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στα γερά θεμέλια της Ν.Δ. Ενα τυχαίο γεγονός μπορεί να φέρει αλλαγή στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής και πιθανότατα θα οδηγήσει σε οικουμενική κυβέρνηση και σε αποχώρηση ηχηρών ονομάτων από την πολιτική σκηνή. d235ty4t54Διαπραγματεύσεις θα πέσουν στο κενό, θα πληγεί σοβαρά το Σύνταγμα, ενώ υπάρχει κίνδυνος δικτατορίας. Το εμπόριο, το χρηματιστήριο, οι επενδύσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα ομόλογα, το ΑΕΠ,είναι τομείς που θα χτυπηθούν πολύ από την έκλειψη. Ειδικά στην Ελλάδα, το νόμισμα, η φορομπηχτική πολιτική της και ο πλούτος είναι ο στόχος και ο θάνατός της. Οι εκλείψεις αυτές φέρνουν την αρχή νέων πολιτικών καταστάσεων, γεννιούνται νέα κόμματα και νέοι άνθρωποι εμφανίζονται. Ενας νέος κόσμος γεννιέται, έρχεται η πνευματική αναγέννηση μιας νέας εποχής».

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

«Σε διεθνές επίπεδο, η τρομοκρατία χτυπάει την καρδιά της Γερμανίας αφήνοντας νεκρούς. Η Γαλλία για άλλη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο, η Ρωσία, το Λονδίνο και η καρδιά της Νέας Υόρκης είναι οι πληγές της τρομοκρατίας. Η Τουρκία θα βιώσει το ίδιο στην Κωνσταντινούπολη. Σεισμός στην Καλιφόρνια, στο Μεξικό. Πυρηνικό f34f2w3r43rατύχημα στο Λος Αντζελες. Ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία, που πλήττει την οικονομία της, και στην Τουρκία, που θα σημάνει το τέλος του Ερντογάν (φωτό δεξιά). Αύξηση της εγκληματικότητας των γυναικών στη Σουηδία. Πλήττονται οικονομικά η Ισπανία και η Γερμανία. Παγκόσμιο οικονομικό κραχ, χειρότερο από αυτό της “μαύρης” Δευτέρας του 1987 και του 1929. Αύξηση της θνησιμότητας» αναφέρει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Η θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ο οποίος κυβερνά τη θάλασσα, τους ναύτες, τον μυστικισμό, θα προκαλέσει ναυάγια, αύξηση της στάθμης της θάλασσας και τσουνάμι. Διαρροή ραδιενέργειας, όπως στην Ιαπωνία. Επέκταση του πολέμου στη Συρία. Η Ελλάδα θα βρεθεί σε δεινή θέση όσον αφορά τις σχέσεις της στα Βαλκάνια και με τους πιστωτές της. Αποχώρηση χωρών από την Ε.Ε. και φυσικά η διεθνής κατασκοπία θα βρεθούν προ των πυλών. Εξεγέρσεις στα Βαλκάνια θυμίζουν Αραβική Ανοιξη. Θρησκευτικοί πόλεμοι, αλλά και συγκρούσεις θρησκείας και κράτους. Φέρνει διακοπές συνεργασιών με άλλα κράτη, βιασμούς, εγκληματικότητα, θνησιμότητα. Κίνδυνος απόπειρας δολοφονίας του υποψήφιου για την προεδρία της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ (φωτό αριστερά)».

ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

«Ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι στα οικονομικά, οι Λέοντες στα συναισθηματικά, οι Καρκίνοι στις κοινωνικές επαφές. Οι Κριοί θα πρέπει να προσέξουν τα ανοίγματα όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων τους. Οι Δίδυμοι προσοχή στις φιλίες τους, οι Παρθένοι θα έχουν νέες προτάσεις εργασίας, οι Ζυγοί προσοχή σε θέματα υγείας. Οι Σκορπιοί γνωρίζουν τον έρωτα της ζωής τους, οι Τοξότες έχουν συγκρούσεις με τον νόμο, οι Αιγόκεροι αναπτύσσουν τις δημόσιες σχέσεις τους, οι Υδροχόοι πετυχαίνουν στο διατραπεζικό σύστημα και οι Ιχθύες προσοχή στις φιλίες και τα οικονομικά τους. Αυτή είναι η τάση των ζωδίων, γιατί, για κάθε άνθρωπο, η πρόβλεψη είναι μοναδική σαν το δαχτυλικό του αποτύπωμα».

Αντίστοιχα ιστορικά γεγονότα!

«Παρόμοιες ευθυγραμμίσεις έγιναν στις 29 Οκτωβρίου 1910 (Κιλελέρ, σεισμική δόνηση στα Χανιά, προκήρυξη εκλογών από την κυβέρνηση Δραγούμη). Επίσης το 1915, μέσα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον εθνικό διχασμό στην Ελλάδα και την παραίτηση Βενιζέλου. Το 1955 είχαμε τα Σεπτεμβριανά, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα, και την ανάδειξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το 1966 στιγματίστηκε από τον σεισμό στην Ευρυτανία, το ναυάγιο στη Φαλκονέρα και πολιτικά γεγονότα σχετικά με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Το 1830 είχαμε το πρωτόκολλο ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους».

Στην αρχαιότητα

«Το 1178 π.Χ., και συγκεκριμένα τη 16η Απριλίου, αναφέρεται στην “Οδύσσεια” του Ομήρου: “…και ο ήλιος χάθηκε μέσα στον ουρανό και μία ανίερη ομίχλη κάλυψε τα πάντα”. Αναφορά του αρχαίου λυρικού ποιητή Αρχιλόχου για την ολική έκλειψη Ηλίου στις 6 Απριλίου 648 π.Χ.: “Ο Δίας, ο πατέρας των ολύμπιων θεών, μετέτρεψε τη μέρα σε νύκτα, κρύβοντας το φως του απαστράπτοντος Ηλίου, και βαθύς φόβος κυρίευσε τους ανθρώπους”.

Το 585 π.Χ. έχουμε την πρώτη πιθανή πρόβλεψη ηλιακής έκλειψης από τον Θαλή τον Μιλήσιο, όπως την καταγράφει ο Ηρόδοτος. Η έκλειψη έγινε η αφορμή για την παύση των εχθροπραξιών ανάμεσα στους Μήδους και τους Ληδούς».

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...