Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Πού χάθηκε η Χριστίνα Γουλιελμίνο

► Η ευκαιρία που της έδωσε στα 90s ο Μαστοράκης, τα σίριαλ και η φιλία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα
► Οι θεατρικές παραστάσεις στη γειτονική χώρα, το νέο επαγγελματικό εγχείρημα και οι στόχοι της

Η εκρηκτική μελαχρινή Χριστίνα Γουλιελμίνο, με τα σπαστά ελληνικά και την απολαυστική προφορά, που τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του ’90, «κούνησε μαντίλι» στην ελληνική τηλεόραση και επέστρεψε πριν από επτά χρόνια στη γενέτειρά της Ιταλία.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το sexy show girl, με συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές -ακόμα και σε χολιγουντιανές παραγωγές-, συνεχίζει την καριέρα της ως ηθοποιός στη γείτονα χώρα, τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, είναι και καναλάρχισσα, όχι… τηλεοπτική, αλλά διαδικτυακή, αφού με το CriGoulielminoWebTV channel, παγκόσμιας εμβέλειας, «μιλάει» με όλο τον κόσμο και παρουσιάζει τη δουλειά της μέσα από καλογυρισμένα βιντεάκια.

4erdwesrf 1Γνωστή για το χιούμορ και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, η «Κριστίνα», όπως μας συστήθηκε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γείτονα χώρα από Ιταλό μπαμπά και μητέρα Ελληνίδα. Η καριέρα της στην Ελλάδα δεν «απογειώθηκε» στην υποκριτική, τουλάχιστον όπως επιθυμούσε, ενώ στα προσωπικά της δεν απασχόλησε ποτέ με τους έρωτές της.

Εργάστηκε ως παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός, χορεύτρια -πολύπλευρο ταλέντο- και τα πήγαινε σε όλα πολύ καλά, με αρκετή δουλειά και αγάπη για τον χώρο του θεάματος, έχοντας αυτή τη γοητευτική ξενική προφορά. «Ολο αυτό που γίνεται κιόλας, με την ελληνική γλώσσα κι εμένα, έχει πολλή πλάκα!» είχε παραδεχτεί η ίδια.

Το ταλέντο της ξεχώρισε από την αρχή ο Νίκος Μαστοράκης, που της έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα. Το 1998, η όμορφη Λατίνα έκανε γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα «Κωνσταντίνου και Ελένης», πήρε μέρος στη διασκεδαστική σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, στο σίριαλ του Alpha «Ενας τρελός τρελός πλανήτης», ενώ το 2003 η καριέρα της «απογειώθηκε» όταν ανέλαβε την παρουσίαση του «Candid Camera» στον Alpha με συμπαρουσιάστρια τη Γεωργία Γεωργόνη.

Υπέροχο χαμόγελο

Το κοινό τη λάτρεψε για το ταλέντο, την αμεσότητά της με τις κάμερες, το χιούμορ, το υπέροχο χαμόγελό της, τα αστεία, την ομορφιά, τα νιάτα και το καλογυμνασμένο κορμί της. «Νιώθω ότι έχουν στο πρόσωπό μου μια αληθινή συμπάθεια, από το παιδάκι μέχρι τη γιαγιά, και αυτό με συγκινεί πολύ. Το πιο ωραίο που έχω ακούσει είναι από έναν παππού -“Α, να το Ιταλάκι μας”- ή όταν πάω στο αεροδρόμιο και μου λένε “Μίλα μας λίγο”» ανέφερε, μιλώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου. Δύο χρόνια μετά, έπαιξε στην κωμική σειρά «Οι αταίριαστοι», δίπλα στην Αλεξάνδρα
Παλαιολόγου και στον Κλέωνα Γρηγοριάδη, και το 2006 στο «Ηρθε κι έδεσε» στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Αυτά είδαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου και το 2008 την έκαναν «δική τους» στην εκπομπή «Φώτης & Μαρία live», στο Star, όπου έμεινε για δύο σεζόν μαζί τους, προσφέροντας γέλιο και κέφι!

Ωστόσο, το 2011, η Κριστίνα μάζεψε βαλίτσες και «πέταξε» για την Ιταλία. Παρά τις προτάσεις για εργασία στην ελληνική τηλεόραση, η όμορφη μελαχρινή υπέκυψε σε μια θεατρική πρόταση που ήρθε από τη γείτονα χώρα, τη στιγμή που η οικονομική κρίση «κλυδώνιζε» για τα καλά το εγχώριο θέαμα. «Παίζω σε μια κωμωδία εδώ στην Ιταλία, που έχει πάει πολύ καλά και βάλαμε extra παραστάσεις. Οσον αφορά την ιταλική τηλεόραση, υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν 10 εκπομπές, αλλά μοιάζουν όλες μεταξύ τους! Εχω δουλέψει και στις δύο χώρες, και η κρίση τις έχει χτυπήσει εξίσου, απλά στην τηλεόραση της Ιταλίας αυτό αργεί να φανεί σε σχέση με την Ελλάδα, όπου φάνηκε πιο άμεσα! Θέμα χρόνου είναι να συμβεί και στην Ιταλία, όπου βρίσκομαι πλέον. Πάντως, δεν με νοιάζει αν θα είμαι εδώ ή στην Ελλάδα, γιατί μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα διασκεδάζω πολύ!» ανέφερε η αλέγκρα ηθοποιός. Ομως, ως ανήσυχο, δημιουργικό πνεύμα, ασχολήθηκε με το διαδίκτυο και απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube!

Η ιδέα που έγινε πράξη

«To λένε CriGoulielminoWebTV και εκεί υπάρχουν βίντεο που αναφέρονται στα πάντα. Είναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη. Αλλωστε, στον καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα. Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια, σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”» δήλωσε.

Πέρα από τη δουλειά της, η Γουλιελμίνο δεν απασχόλησε σχεδόν ποτέ τη σόουμπιζ με τα προσωπικά της, γιατί πολύ απλά δεν έκανε ποτέ σχέση με Ελληνα!

«Δεν έχει γίνει καμιά αισθηματική ιστορία με κάποιον Ελληνα. Ολες οι σχέσεις μου ήταν με Ιταλούς. Η εθνικότητα είναι μια λεπτομέρεια, άλλωστε, ωστόσο οι Ελληνες μοιάζουν πολύ με τους νότιους Ιταλούς στον χαρακτήρα» λέει.

Οσο για φιλίες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά κράτησαν παρά την απόσταση; Οπως εξομολογήθηκε η μελαχρινή παρουσιάστρια, διατηρεί ακόμα επαφές με συναδέλφους της στην Ελλάδα, και κυρίως με τον Αλέξανδρο Ρήγα, που τον νιώθει καλό φίλο της.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...