Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

«Επιασα τον σύντροφό μου με… άλλον»

Δεν ήταν τελικά μία η άμβλωση που έκανε η Αντζελα Δημητρίου κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Λευτέρη Πανταζή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφάνισή της ότι

Δεν ήταν τελικά μία η άμβλωση που έκανε η Αντζελα Δημητρίου κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Λευτέρη Πανταζή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφάνισή της ότι διέκοψε τέσσερις εγκυμοσύνες της μέσα στα έξι χρόνια που κράτησε το ειδύλλιό τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Θέλαμε καριέρα, όχι παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η «Λαίδη» του λαϊκού πενταγράμμου στην εκπομπή «Ολα πρώτη φορά», στον ΑΝΤ1. Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της διαδέχτηκαν τη δήλωση που είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα ο Λε-Πα, ότι η Αντζελα είχε μείνει έγκυος όταν ήταν μαζί, αλλά επέλεξαν να μην κρατήσουν το παιδί.

wfsrfgrf 1«Τέσσερις φορές έμεινα έγκυος από τον Λευτέρη και πηγαίναμε για γάμο» έριξε τη… βόμβα της η τραγουδίστρια, κάνοντας τη Δούκισσα Νομικού να αναρωτηθεί γιατί δεν κράτησαν ούτε ένα απ’ αυτά τα παιδιά.

«Διότι θέλαμε καριέρα» απάντησε χαμογελώντας η «Λαίδη», διευκρινίζοντας αμέσως μετά ότι δεν μετάνιωσε γι’ αυτές τις αμβλώσεις. «Ειδικά με τον συγκεκριμένο άντρα, δεν ήθελε κι ο ίδιος να τα κρατήσω» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Αντζελας απασχόλησαν τα social media, με αρκετούς χρήστες να ασκούν δριμεία κριτική εναντίον της. «Την ώρα που χιλιάδες γυναίκες προσπαθούν χρόνια ν’ αποκτήσουν παιδί, η Αντζελα δηλώνει γελώντας πως έριξε τέσσερα παιδιά για να κάνει καριέρα» σχολίασε κάποιος στο twitter. «Ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η κυρία; Ρίξτε παιδιά, αν θέλετε να κάνετε καριέρα;», αναρωτήθηκε ένας άλλος. Τα σχόλια έγιναν ακόμη πιο επιθετικά μόλις έγινε γνωστό ότι η Αντζελα μίλησε για το ίδιο θέμα και σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει συνολικά πάνω από 15 εκτρώσεις.

Παρελθόν

Η «Lady Angie», πάντως, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις στο «Ολα» για το ερωτικό παρελθόν της. Οπως είπε, ένας από τους πρώην συντρόφους της πήγαινε και με άντρες.

«Μου έτυχε να έχω στο πλευρό μου κάποιον που είχε διπλή ζωή. Δεν το έμαθα, το είδα. Ημουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άλλος έβλεπε ταινία με τον “φίλο” του στο σαλόνι. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα και να βγω στο δρόμο να φωνάξω βοήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Βεβαίως δεν αποκάλυψε ονόματα ούτε έθιξε οικογένειες. «Τον ξέρετε πολύ καλά» ήταν το μόνο που ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...