Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Νεκρή η σολίστ της Καμεράτας

Η μουσικός ήταν άφαντη από τις 18 Μαρτίου! Το πτώμα της Ελίζαμπεθ Σέιφερ βρέθηκε στο δάσος Καισαριανή • Σε κατάσταση σοκ ο πιανίστας σύζυγος της 51χρονης

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της διάσημης σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ. Η 51χρονη Γερμανίδα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 18 Μαρτίου, βρέθηκε νεκρή στο δάσος της Καισαριανής, στους πρόποδες του Υμηττού, με ένα βαθύ τραύμα στις φλέβες του χεριού της!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ενας περιπατητής αντίκρισε το ανατριχιαστικό θέαμα του άψυχου κορμιού το πρωί του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως έφτασε στους πρόποδες του Υμηττού ο σύζυγός της, ο επίσης καταξιωμένος πιανίστας Σπύρος Κουτσουβέλης, ο οποίος υπέστη σοκ όταν αναγνώρισε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε επί τόπου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, εκτός από το τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού της καρπού, στη σορό της άτυχης γυναίκας δεν υπήρχαν άλλα τραύματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ούτε ίχνη πάλης. Δίπλα της βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο ξυραφάκι με ίχνη αίματος, ένα κινητό τηλέφωνο και μια μικρή τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν σήμερα το μεσημέρι, μετά τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης σολίστ. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα δώσει κατεύθυνση στις έρευνες είναι πόσες ημέρες ήταν νεκρή η Ελίζαμπεθ Σέιφερ.

Μυστήριο

Αν προκύψει πως ο θάνατος επήλθε λίγα 24ωρα προτού εντοπιστεί το πτώμα της, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς θα πρέπει να διερευνηθεί πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες.

Η 51χρονη σολίστ εξαφανίστηκε από το σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου, έπειτα από έναν καβγά που είχε στην Καμεράτα με συνάδελφό της. Ο σύζυγός της κίνησε γη και ουρανό για να βρει την αγαπημένη του, ώσπου πληροφορήθηκε ότι είχε φύγει για πάντα. Μάλιστα, dfe4wtwe4t 1ο Σπύρος Κουτσουβέλης είχε προσλάβει τον ιδιωτικό ερευνητή Γρηγόρη Ποντικάκη για να αναζητήσει τη γυναίκα του: «Η σολίστ αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι συντετριμμένος από αυτή την τραγική εξέλιξη.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας κάνουν λόγο για αυτοχειρία. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με τη νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής. Εμείς θέλουμε να μάθουμε με σαφή τρόπο πώς πέθανε η 51χρονη και, κυρίως, πότε» δήλωσε στην «Espresso» ο ερευνητής.

Οι διαφορές με τους συναδέλφους και ο καβγάς στις πρόβες

Στις διαφορές που είχε η διάσημη σολίστ με συναδέλφους της στην Καμεράτα εστιάζουν τις έρευνές τους οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να ρίξουν φως στα αίτια που την έσπρωξαν στον θάνατο.

«Υφίστατο bullying επαγγελματικό εδώ και πολλά χρόνια. Είχε κουραστεί από αυτή την κατάσταση σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω των συχνών αντιπαραθέσεων με συγκεκριμένο συνεργάτη της» είχε αποκαλύψει ο σύζυγός της Σπύρος Κουτσουβέλης, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών του για την ανεύρεσή της.

Μάλιστα, είχε προσθέσει τότε ότι το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου, λίγο πριν εξαφανιστεί, η σύζυγός του ήταν πολύ ταραγμένη. «Προηγήθηκε μια έντονη αντιπαράθεση με αυτό το άτομο, όταν είχε πάει το πρωί στην πρόβα. Γύρισε στο σπίτι, άφησε το όργανό της και έφυγε χωρίς να πάρει χρήματα, ούτε κάποιο έγγραφο, και από τότε αγνοείται» είχε πει.

Εκτοτε, τα ίχνη της 51χρονης είχαν χαθεί και ο Σπύρος Κουτσουβέλης απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να την εντοπίσει.

Η απάντηση για τη διαμάχη και η καριέρα της

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της 51χρονης Ελισάβετ Σέιφερ είναι οι φίλοι και οι συνάδελφοί της στην ορχήστρα της Καμεράτας. Η «Espresso» επικοινώνησε με την υπεύθυνη επικοινωνίας Αννα Γιώτη, η οποία δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση πριν από την έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης. Ωστόσο δεν έκρυψε τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν: «Λυπούμαστε πάρα πολύ. Ομως, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Η κοπέλα έχει πεθάνει…» τόνισε, ενώ αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για τη διαμάχη που φέρεται ότι είχε η 51χρονη με ένα συνάδελφό της προτού χαθούν τα ίχνη της, αρκέστηκε να πει: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτά γίνονται καθημερινά».

Η λαμπερή σολίστ από τη Γερμανία σπούδασε στη Μουσική Ακαδημία της Φρανκφούρτης με τον E. Schloifer. Υπήρξε μέλος της ορχήστρας δωματίου Schlierbach και της ραδιοφωνίας του Kaiserslautern, ενώ δίδαξε βιολί και βιόλα στο δημοτικό ωδείο του Bergen-Enkheim. Από το 1991 ήταν μόνιμο μέλος της Καμεράτας, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, με την οποία είχε εμφανιστεί και ως σολίστ.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Καμεράτα αναμένεται να παρουσιάσει δύο αριστουργηματικά θρησκευτικά έργα στο Μέγαρο Μουσικής: το μυστηριακό «Requiem» του Μότσαρτ και το περίφημο «Stabat mater» του Περγκολέζι, μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί, καθώς έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν και ξένοι καλλιτέχνες. 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...