Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Τι αυτοκίνητο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Τι λένε οι ειδικοί για το Ι.Χ. που ταιριάζει σε κάθε τύπο, σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη

Το ζώδιο καθορίζει, πέρα από την προσωπικότητά μας, και αρκετές από τις επιλογές μας στην καθημερινή ζωή.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν αστρολόγοι, οι οποίοι δηλώνουν σε θέση να προβλέψουν ακόμη και τι κόσμημα μπορεί να συγκινήσει έναν Ταύρο ή έναν Υδροχόο. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να τους διαφύγει και το ζήτημα… τι αυτοκίνητο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Επ’ αυτού απεφάνθη ο Βρετανός αστρολόγος Τζόναθαν Κέινερ και σας μεταφέρουμε τα βασικά σημεία της αστρολογικής προσέγγισής του για τους τέσσερις τροχούς που «δένουν» με κάθε ζώδιο.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΛ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΠΕ
rfweq4fwefer 12
ΚΡΙΟΣ: Αν ήσασταν αυτοκίνητο, θα ήσασταν ένα σπορ κουπέ που περνάει το μήνυμα ότι πετυχαίνετε αυτό που θέλετε γρήγορα και με στιλ. Ακόμη και αν δεν πρόκειται για το πιο χρηστικό αυτοκίνητο, ένας Κριός θα καταφέρει να στριμώξει μέσα σ’ αυτό ακόμη και παιδικό κάθισμα με τον ίδιο τρόπο που καταφέρνει να στριμώχνει ένα σωρό πράγματα στο πρόγραμμά του.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ PICK-UP ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ
rfweq4fwefer 7
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι λάτρης της πρακτικότητας που θα μπορούσε να «ενσαρκωθεί» σε ένα σεντάν, ενώ κινείται από μια τεράστια ενέργεια που κάποιες φορές μπορεί να παραπέμπει και σε οδοστρωτήρα. Ολα αυτά είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να συνυπολογιστεί και η σέξι και στιλάτη πλευρά του, όπως μπορεί να εκφραστεί από ένα καλοφινιρισμένο pick-up αγροτικό.

ΥΒΡΙΔΙΚΟ SMART ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
rfweq4fwefer 10
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αυτοκίνητο είναι πολύ συμβατικό για έναν Δίδυμο, ο οποίος μπορεί να σκεφτεί ένα σωρό άλλα μέσα, όπως το ποδήλατο, ακόμη και το μαγικό χαλί! Σε επίπεδο αυτοκινήτων, κάτι που θα μπορούσε να συγκινήσει έναν Δίδυμο είναι η καινοτομία που μπορεί να προσφέρει ένα υβριδικό αυτοκίνητο, πόσο μάλλον όταν είναι και ευέλικτο και μπορεί να χωρέσει παντού.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ
rfweq4fwefer 1
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το κατεξοχήν ζώδιο που έχει ανάγκη από την απόλυτη ψυχολογική ισορροπία και το κανάκεμα νιώθει σίγουρα όλα τα παραπάνω μέσα σ’ ένα καμπριολέ που του επιτρέπει να μη νιώσει ούτε στιγμή ότι χάνει την ελευθερία του, αλλά ούτε ότι περιορίζεται σε έναν κλειστό χώρο. Το ότι οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και ντροπαλοί.

ΜΕ VINTAGE ΣΤΙΛ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!
rfweq4fwefer 3
ΛΕΩΝ: O βασιλιάς της επίδειξης δεν μπορεί να οδηγεί κάτι που δεν είναι «καυτό». Ακόμη και το τελευταίο concept car φαντάζει λίγο στα μάτια τους σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο κλασικό, παλιότερης δεκαετίας που να δείχνει ότι, εκτός από επιδόσεις, ο κάτοχος αρέσκεται και στο περιορισμένης κυκλοφορίας σοφιστικέ.

ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΥΣ
rfweq4fwefer 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα θα καθιστούσαν ιδανικό όχημα μια αυτόματη σκούπα δρόμου. Από την άλλη, όμως, η δίψα τους για αιώνια νιότη τούς κάνει να συγκινούνται πάντα μπροστά στη θέα ενός αυτοκινήτου που παραπέμπει στον αυθορμητισμό ενός εφήβου, δηλαδή ένα σπορ μοντέλο.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΟΣΗ
rfweq4fwefer 6
ΖΥΓΟΣ: Ιδανικά θα ήθελε να έχει πέντε διαφορετικά πολυτελή μοντέλα και έναν σοφέρ. Η αδυναμία του τόσο στις λεπτομέρειες του φινιρίσματος όσο και σε ό,τι προσφέρει και «φωνάζει» πολυτέλεια οδηγούν ως μονόδρομοι σε μοντέλα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Και εννοείται ότι δεν θα επιλέξει ποτέ την απλή έκδοση.

ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΦΛΑΣ
rfweq4fwefer 8
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιλογές του τείνουν να καθορίζονται από την πρακτικότητα, αλλά από την άλλη και από το πόσο αποτελεσματικά δηλώνουν το μεγαλείο του, χωρίς όμως να τίθεται σε κίνδυνο η ιδιωτικότητά του. Ετσι, το αυτοκίνητο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω είναι μια λιμουζίνα, η οποία και τραβάει τα βλέμματα και δημιουργεί μυστήριο για το ποιος βρίσκεται μέσα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ
rfweq4fwefer 5
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τέλειο αυτοκίνητο δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα για έναν Τοξότη, αλλά το τετράτροχο που πρωταγωνιστούσε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Επιστροφή στο μέλλον» θα μπορούσε να τον συγκινήσει. Για να μπορέσει να εκφράσει το πόσο πρωτοπόρος είναι, ο εκπρόσωπος του ζωδίου επιδιώκει να έχει το τελευταίο μοντέλο της αγοράς.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ SUV
rfweq4fwefer 9
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα SUVs έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους Αιγόκερους. Είναι στιβαρά, δυνατά, σταθερά και ικανά να προσαρμοστούν σε διάφορες συνθήκες. Επιπλέον, έχουν όλα τα απαραίτητα για να μπορέσουν να βοηθήσουν και άλλα οχήματα, όπως κάνουν συνήθως οι Αιγόκεροι σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΕΙ MINI VAN
rfweq4fwefer 2
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι κοινωνικός και λάτρης της μεγάλης παρέας, οπότε το ιδανικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, που συχνά γίνονται εκδρομές, είναι ένα λεωφορειάκι. Πόσο μάλλον τώρα πια που αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα έχουν και εσωτερικές πολυτέλειες και ανέσεις, οι οποίες επίσης αποτελούν χαρακτηριστικά που εκτιμούν πολύ κατά βάθος οι Υδροχόοι.

ΑΜΦΙΒΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
rfweq4fwefer 11
ΙΧΘΥΕΣ: Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού με την ευμετάβλητη διάθεση αλλά και τη μεγαλύτερη ευελιξία, όπως είναι εύλογο, έχουν αντίστοιχες απαιτήσεις και από τα μέσα μεταφοράς τους. Οπότε ένα αμφίβιο αυτοκίνητο ή μελλοντικά ένα αυτοκίνητο που γίνεται αεροπλάνο είναι η ιδανική επιλογή για έναν Ιχθύ που σέβεται τον εαυτό και τον ψυχισμό του.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...