Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

«Γαλάζιος» έρωτας!

Τα πηγαινέλα Αθήνα – Βρυξέλλες για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον πρώην υπουργό

«Με νύχια και με δόντια», που λέει και η λαϊκή ρήση, προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον Κωστή Μουσουρούλη η Αννα Καραμανλή, αλλά φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε.

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ενώ ήταν κοινό μυστικό στην Κοινοβουλευτική Ομάδας της Ν.Δ. το ειδύλλιο που γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο μεταξύ της Αννας και του πρώην υπουργού -στελέχους σήμερα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής- Κωστή Μουσουρούλη, απέφευγαν να το δημοσιοποιήσουν. Ο λόγος ήταν και είναι τα παιδιά τους. «Στα παιδιά μας θα μιλήσουμε, όταν σιγουρευτούμε για την πορεία της σχέσης μας. Εγώ έχω έναν γιο 25 ετών και μία κόρη, και όπως καταλαβαίνετε λογοδοτώ μόνο σε εκείνους» 4rfwergergείχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο στην «Espresso» η βουλευτής της Ν.Δ. Αννα Καραμανλή. Η ίδια μάς είχε ζητήσει τη μη δημοσιοποίηση της σχέσης της, όσο κι αν αυτή είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης εδώ και μήνες.

Το ζευγάρι ήθελε να είναι έτοιμο πριν από την αποκάλυψη του ειδυλλίου του. Γι’ αυτό και υπήρξαν όσο πιο διακριτικοί γινόταν. Αλλωστε είναι ένας έρωτας που μεγαλώνει έχοντας ως εμπόδιο την απόσταση μεταξύ Αθήνας – Βρυξελλών. Ετσι, τα ταξίδια της Αννας και του Κωστή πύκνωσαν, με την πρώτη να έχει γεμάτη ατζέντα στην ελληνική Βουλή και τον αγαπημένο της στις Βρυξέλλες.

Αυτή τη δοκιμασία της απόστασης προσπαθούν να υπερκεράσουν οι δυο τους. Την πρώτη μεγάλη λαχτάρα, μάλιστα, βίωσε η βουλευτής, όταν σημειώθηκε προ εβδομάδων το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Φοβούμενη για το πού βρισκόταν ο άνθρωπός της, είχε ξεσηκώσει τους πάντες. Εκείνη την ημέρα τα τηλέφωνα των δύο ερωτευμένων πήραν φωτιά! Η όμορφη βουλευτής πήρε διαζύγιο το 2007, ενώ ο Κωστής Μουσουρούλης -που έχει τρία παιδιά- χώρισε το 2014. Οι δρόμοι, λοιπόν, για το ζευγάρι είναι μεν ανοιχτοί, αλλά η συγκατοίκηση με την κλασική έννοια δεν μπορεί να υπάρξει, αφού το στέλεχος της Κομισιόν διαμένει στις Βρυξέλλες.

Στο ίδιο κόμμα

Πάντως ο έρωτάς τους, που φαίνεται να ξεπερνά τα εμπόδια, γεννήθηκε στην τριβή που είχαν οι δυό τους στην κοινή πορεία τους στο κόμμα της Ν.Δ., αρχικά ως φίλοι και μετέπειτα ως αγαπημένοι.

Το ειδύλλιο γεννήθηκε τη νύχτα της 16ης Μαΐου του 2014, όταν η Αννα και ο Κωστής ήρθαν πιο κοντά στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης που έκανε ο πρώην υπουργός πριν από τις ευρωεκλογές. Εκείνη, απαστράπτουσα, καθόταν κοντά του και, μάλιστα, πήρε τον λόγο σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Metropolitan», όπου έκανε την κεντρική ομιλία του. Εκτοτε ακολούθησαν αρκετά δείπνα και ρομαντικές αποδράσεις, όπως εκείνη στην Αράχοβα τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Ο Κωστής Μουσουρούλης ήταν βουλευτής Χίου, διετέλεσε υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου και παραιτήθηκε το 2014, θέτοντας υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή. Οταν δεν εξελέγη, επέστρεψε στην οργανική θέση του στην Ε.Ε.

Το ζευγάρι έχει σπάσει τα… κοντέρ των αεροπορικών μιλίων, προκειμένου να συναντιέται κυρίως τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα ή στις Βρυξέλλες, ενώ φωτιά παίρνουν καθημερινά τα κινητά τηλέφωνά τους και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί τους στο διαδίκτυο…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...