Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Λάδι στη φωτιά από τον Γκλέτσο

Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε: «Σιγά. ρε, τι έκανες! Κι εμείς στον Στρατό τα ίδια κάναμε»

Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε: «Σιγά. ρε, τι έκανες! Κι εμείς στον Στρατό τα ίδια κάναμε»

Περισσότερες εξηγήσεις σχετικά με την περιβόητη δήλωσή του ότι έχει κάνει σεξ και με άντρες έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, επιλέγοντας αυτήν τη φορά να ανοίξει την καρδιά του στο gay & lesbian περιοδικό «Antivirus».

Οπως εξήγησε «το 2016 ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν πρέπει να παίζει κανέναν, μα κανέναν ρόλο στο πώς πρέπει να βλέπουν κάποιον η κοινωνία, η οικογένεια αλλά και το ίδιο το κράτος». Υποστήριξε, μάλιστα, ότι έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, θέλοντας να λειτουργήσει ως ένα πρότυπο για τη σύγχρονη κοινωνία.

«Δεν με νοιάζει τόσο η μάνα που το παιδί της είναι gay. Αυτή έχει μεγαλώσει με τα στερεότυπα. Μπορείς να τη βοηθήσεις λίγο. Δεν μπορείς να τη βοηθήσεις πολύ. Εμένα με νοιάζει το παιδί. Που μπορεί να είναι 16χρονο και να το τρελαίνουν, να το φοβίζουν και να του δημιουργούν bullying μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Θέλω να δει εμένα που όλοι λένε “να ο άνδρας, ο έτσι κ.λπ.”, ότι ναι, δεν φοβάμαι να το πω. Και να τελειώνουμε. Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα και να σου πω, νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας.

Σημείωσε δε ότι η αποκάλυψη που έκανε για τη σεξουαλική ζωή του δεν έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του σκληρού άντρα την οποία του προσδίδουν συχνά. «Μα δεν είσαι λιγότερο άνδρας αν πηγαίνεις με άνδρες. Ας διαβάσουν και την αρχαία ελληνική γραμματεία. Ελεος πια. Ας ξεβρακωθούν λίγο. Δεν είσαι λιγότερο άνδρας ή δεν είσαι λιγότερο γυναίκα. Στο κάτω κάτω, αν θέλει κάποιος να είναι λιγότερος άνδρας, με γεια του με χαρά του. Να είναι θηλυπρεπής, και αυτό δικαίωμά του είναι. Εγώ όμως δεν είμαι θηλυπρεπής, είμαι 100% άνδρας και έχω κάνει και αυτό και δεν μου μειώνει τον ανδρισμό. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχει μειωθεί ο ανδρισμός μου, δεν του χαλάω χατίρι. Το παραδέχομαι και έτσι…» σχολίασε ο Απόστολος.

f3

Σε ερώτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του γενικά απάντησε ότι του αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες. «Τρελαίνομαι για γυναίκες. Αλλά αυτό που έχω δηλώσει ισχύει στο έπακρον και ήταν και μια χαρά». Οσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στον περίγυρό του; «Ο καθένας το εξέλαβε ανάλογα με τον τρόπο που το ήθελε και τον συνέφερε. Πολλοί επιμένουν, ακόμη και σήμερα, ότι κάνω πλάκα. Κάποιοι, οι οποίοι έχουν όφελος να με χτυπήσουν γιατί είναι αντίπαλοί μου, αρχίζουν και λένε κάτι του στιλ “Ο Γκλέτσος που είναι π***ς”. Κάποιοι άλλοι, βασικά πάρα πολλοί, λένε “Σιγά, ρε, τι έκανες; Και εμείς στον Στρατό τι κάναμε;” Ξαφνικά στα καφενεία άνοιξαν τα στόματα και έγινε, ξέρεις, μια παραδοχή. Δεν χαλάμε σε κανέναν χατίρι.

Πρώτα απ’ όλα αυτό έγινε από αγάπη» εξήγησε ο δήμαρχος Στυλίδας, διευκρινίζοντας ότι δεν φοβήθηκε να κάνει την περιβόητη δήλωσή του. «Τι να φοβηθώ, μωρέ; Εχω ολοκληρώσει μια καριέρα. Είμαι δήμαρχος οκτώ χρόνια. Εχω κάνει ένα έργο που είναι μετρήσιμο. Με 68% κέρδισα τη δεύτερη θητεία μου. Με αγαπάνε. Ολοι ασχολούνται με το έργο μου. Στα 30 μου δεν θα το έκανα αυτό. Δεν θα το έλεγα. Γιατί ακόμη δημιουργείς και ο κόσμος είναι ακόμη κάπως. Τώρα, όμως, εντάξει. Είναι και λίγο στο ταμπεραμέντο του καθενός. Πιστεύω ότι έχω το ταλέντο του μπροστάρη» επισήμανε.

megali

Το προσφυγόπουλο που τον συγκίνησε

2507873

Ενα μικρό προσφυγόπουλο έκλεψε την καρδιά του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος χθες βρέθηκε στην πύλη Ε-1 του λιμανιού του Πειραιά. Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του σχετικά με την ένταση που προκλήθηκε στην Ειδομένη («Φαντάζεστε τι θα γίνει εκεί αν πάω και πω “αέρα”»;), ο κ. Γκλέτσος ζήτησε να δικαστούν στην Ελλάδα οι Σκοπιανοί αστυνομικοί που μπήκαν σε ελληνικό έδαφος και πέταξαν χημικά στους μετανάστες.

 
{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...