Πρόσκοποι «μοντελάκια»!

Η διοίκηση του Σώματος προτείνει στα μέλη του νέες πρακτικές στολές σε τρεις (πολύχρωμες) εκδοχές

Η διοίκηση του Σώματος προτείνει στα μέλη του νέες πρακτικές στολές σε τρεις (πολύχρωμες) εκδοχές

Χαλαρές γραμμές, «έξυπνα» υλικά και άφθονα χρώματα χαρακτηρίζουν τις νέες στολές που προτείνει στα μέλη του το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Η διοίκηση του Σώματος, που ιδρύθηκε πριν από 106 χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της προσκοπικής εμφάνισης και για τον σκοπό αυτόν απευθύνθηκε σε εταιρία σχεδίασης και κατασκευής outdoor ρουχισμού του εξωτερικού, που ετοίμασε τρεις εκδοχές της νέας αμφίεσης.

ssss 0

Οι προτάσεις των νέων προσκοπικών στολών διαφέρουν στα χρώματα και σε κάποια επιμέρους σημεία, όλες όμως χαρακτηρίζονται από σύγχρονη σχεδίαση, πρακτικότητα και μοντέρνα υλικά, και περιλαμβάνουν ουσιαστικές αλλαγές στην προσέγγιση των χρωμάτων, καθώς το μπεζ αντικαθίσταται από πιο ζωντανά χρώματα! Επίσης, το πουκάμισο των λυκόπουλων δίνει τη θέση του σε μακρυμάνικη μπλούζα, ενώ για την κατασκευή των ρούχων προτείνονται σύγχρονα υφάσματα (dry fit και supplex). Για καθεμιά από τις εκδοχές έχουν προβλεφθεί συμπληρωματικά είδη, όπως μπλούζες fleece, αδιάβροχα κ.λπ. Σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο, η τιμή διάθεσης των εμφανίσεων θα είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη σημερινή.

sss

Οι βαθμοφόροι

Οι τρεις εκδοχές της νέας προσκοπικής αμφίεσης όλων των βαθμίδων έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του ΣΕΠ (sep.org.gr). Καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις θα παίξει η γνώμη των βαθμοφόρων του Σώματος, που καλούνται να ψηφίσουν αν συμφωνούν με την πρόταση του Δ.Σ. για αλλαγή της στολής και για το ποια από τις τρεις εκδοχές προτιμούν. Η πανελλήνια ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου και θα διαρκέσει 15 ημέρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ