Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική, έτσι ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική, έτσι ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Αν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προθέσεις σας πρέπει να βρουν κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αντιθέτως αναζητήστε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτόν τον μήνα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά απαιτείται να οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που τις είχατε αφήσει πίσω.

ΛΕΩΝ: Αν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να βγείτε νικητές. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν πάνω σας για να ανέβουν. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα» αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι αξίζει.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες μιας καινούργιας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν μέχρι τώρα. Η επιφυλακτικότητά σας εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς συνεργάτες σας και εκθέστε τις ανάγκες σας, ώστε να χαράξετε σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Δεν θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει εσείς να διαμορφώσετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι. Οι τάσεις δείχνουν ότι θα πετύχετε. Από τις ίδιες σας τις πράξεις υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε εξαντλημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο αλλά και στον οικογενειακό. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους και αποφύγετε καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...