Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Όζι Όζμπορν

Πέθανε ο Όζι Όζμπορν σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της μουσικής παγκοσμίως.

Τρίο της επιτυχίας με «Πατρόν» και «Ντέρτι»

Αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος  και οι...

Οι άλλοτε κολλητοί Καινούργιου και Κοκλώνης «χώρισαν» και διαδικτυακά

Κατερίνα Καινούργιου VS Νίκος Κοκλώνης! Εκαναν... unfollow ο ένας...

Νέος κύκλος «GNTM» με Τάμτα και Μαγγίρα σε ρόλους-κλειδί

Σε ρόλους-κλειδί θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Ο Σημίτης, οι λαμπάδες και ο… συριζοεφιάλτης

Τελευταίος έκλεισε την πόρτα της Βουλής για το Πάσχα, χθες το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος εθεάθη να βγαίνει με τον φρουρό του από το Κοινοβούλιο, ενώ αυτό είχε αδειάσει.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τελευταίος έκλεισε την πόρτα της Βουλής για το Πάσχα, χθες το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος εθεάθη να βγαίνει με τον φρουρό του από το Κοινοβούλιο, ενώ αυτό είχε αδειάσει. Φορώντας ένα ανοιξιάτικο γκρι κοστούμι, ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» σε όσους τον χαιρετούσαν στην έξοδο.

Οι βουλευτές και περισσότερο οι βουλευτίνες έφευγαν με τσάντες γεμάτες λαμπάδες που αγοράστηκαν για τα δεκάδες βαφτιστήρια στα χωριά. Ακόμη και το καφενείο είχε κλείσει, ενώ το ταμπλό με το πρόγραμμα της Βουλής ήταν μαύρο.

«Θα σφραγίσουμε τις δύο πίσω πύλες, γιατί δεν υπάρχει ψυχή πλέον μέσα» μας είπε ο αστυνομικός που τελείωνε τη βάρδιά του και γκρίνιαζε γιατί δουλεύει και την Κυριακή του Πάσχα. Οι Συριζαίοι πάντως μπορεί να έφυγαν για τις επαρχίες τους, όμως μόλις προχθές συζητούσαν για τον εφιάλτη που θα ζήσουν εκεί βγαίνοντας στους Επιταφίους και αντικρίζοντας τα εξαγριωμένα από την ωραία φιλολαϊκή πολιτική τους πλήθη!

(!)


Τι θέλει να πει η… ποιήτρια Φώφη Γεννηματά με την πασχαλιάτικη κάρτα που έστειλε, με ένα πράσινο, ένα κόκκινο και ένα μπλε αβγό; Είναι έτοιμη η συγκυβέρνηση; Βεβαίως το ΠΑΣΟΚ μας ενημερώνει ότι είναι εμπνευσμένη από τη σειρά «Games of Thrones» και απεικονίζει τα τρία αβγά από τα οποία γεννήθηκαν οι δράκοι, αλλά δεν μας πείθει! Ξέρουμε ότι ο διακαής πόθος του ΠΑΣΟΚ είναι να συγκυβερνήσει με τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν βάλετε όμως το μπλε αβγό στην ομελέτα, κυρία Γεννηματά, ρωτήσατε τον Κυριάκο; Για ρωτήστε τον!
Ετερη φοβερή κάρτα, αλλά με χιούμορ εδώ, είναι αυτή του κ. Μεϊμαράκη. Ο μουστακαλής Βαγγέλης, ως καρτούν, κρατάει ένα κόκκινο αβγό και εύχεται! Χάος, χάος αλλά το χιούμορ ακλόνητο!

Κανείς δεν τον άκουγε

Θυμήθηκαν τον Τάσο Γιαννίτση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να μιλήσει στην ακρόαση φορέων για το Ασφαλιστικό προχθές στη Βουλή. «Οταν τους τα έλεγε, κανείς δεν άκουγε, τώρα θέλουν τη γνώμη του…» σχολίασε κουνώντας σκωπτικά το κεφάλι του βουλευτής που τον άκουσε να μιλά. Στην ίδια συζήτηση ο Βαγγέλης Μπούτας εκπροσωπώντας τους αγρότες είπε -μεταξύ άλλων- χαμογελώντας στους βουλευτές: «Εμείς θα έχουμε να φάμε κάνα κοτόπουλο και ντομάτες. Εσείς οι Αθηναίοι τι θα φάτε, αν εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα και δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε;»

Για οβελία  στην Αίγινα

Πολύ χαλαρό τον είδα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κουβέντα που είχε με τους βραβευμένους προσφάτως με Πούλιτζερ Ελληνες φωτορεπόρτερ. Με ακουμπισμένο το χέρι στον καναπέ, απολύτως ήρεμος, ανέπτυσσε τη θεωρία του για την επιτυχία των διάσημων πια επαγγελματιών των ΜΜΕ. Και πώς να μην είναι, αφού πληροφορίες της στήλης μάς λένε ότι ετοιμάζεται να ψήσει το αρνάκι του στην Αίγινα, φρουρούμενος μάλιστα από τους 80 άνδρες του κυρ Αλέκου Φλαμπουράρη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Μέσα στα μέλια Ελέτσι – Λεμονίδης, παρά τα πηγαινέλα του γιατρού στη Σαντορίνη

«Εκρηξη ηφαιστείου» στη σχέση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του...
spot_img
spot_img