Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Με πέταξαν από το σπίτι»

Η κραυγή απόγνωσης της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή και ο «ψυχρός» πόλεμος της Φιλοθέης με τα δύο παιδιά του τραγουδιστή

Αν και διατηρούσαν καλές σχέσεις και μοιράζονταν την ίδια στέγη, θα βρεθούν αντίπαλοι στα δικαστήρια η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή και τα παιδιά του, Γιάννης και Καλλιστώ.

Η κραυγή απόγνωσης της Φιλοθέης Μωβ αποκαλύπτει τον «ψυχρό πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, καθώς, όπως καταγγέλλει, την πέταξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Παιανία!

Στις 16 Φεβρουαρίου 2016 η Φιλοθέη Μωβ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος των δύο παιδιών του τραγουδιστή, κατηγορώντας τα ότι άλλαξαν κλειδαριές και την έκλεισαν έξω χωρίς προειδοποίηση, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη κατέθεσε και μήνυση εναντίον τους για αυτοδικία! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, όταν απεβίωσε ο Αντώνης Βαρδής άφησε στα δύο παιδιά του, μεταξύ άλλων, το αγροτεμάχιο πέντε στρεμμάτων και το σπίτι που χτίστηκε σε αυτό, το οποίο αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο εμβαδού 220 τ.μ. το καθένα και μία σοφίτα 45 τ.μ.

Τα έξοδα συντήρησης

Οι σχέσεις του Γιάννη Βαρδή με την επί χρόνια σύντροφο του πατέρα του ήταν αρμονικές. Ο Γιάννης έμενε στο ισόγειο και το ζευγάρι στον πρώτο όροφο και στη σοφίτα. Το ίδιο συνεχίστηκε περίπου ενάμιση χρόνο από τον θάνατο του αξέχαστου τραγουδιστή, καθώς η Φιλοθέη Μωβ, με τη συγκατάθεση των παιδιών, έμενε εκεί και κάλυπτε, όπως λέει, τα έξοδα συντήρησης. Ωστόσο, όλα φέρεται ότι άλλαξαν στις 4 Φεβρουαρίου. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, όπως υποστηρίζει, βγήκε από το σπίτι για να αγοράσει τροφή για τους σκύλους τους. Ομως, όταν επέστρεψε, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να ανοίξει τις δύο εισόδους της περίφραξης! Η πρώτη σκέψη της ήταν ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι και απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Ομως, όπως διαπίστωσα, τα παιδιά του Αντώνη είχαν αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στο κτήμα ούτε στο σπίτι μου» αναφέρεται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Tatiana Live». Η Φιλοθέη Μωβ υποστηρίζει ότι προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Βαρδή και, όταν τελικά τον βρήκε, δεν πίστευε αυτά που άκουγε: «Είπε ότι το έκανε αυτό γιατί δήθεν είχα συνομιλήσει με τράπεζα στη Βουλγαρία, στην οποία διατηρούσε κοινό τραπεζικό λογαριασμό με τον πατέρα του, και ότι για τον λόγο αυτόν δεσμεύτηκε ο λογαριασμός και αδυνατούσε να εκταμιεύσει τα χρήματα. (…) Παρά τις διαβεβαιώσεις μου ότι ουδέποτε είχα επικοινωνήσει με τη βουλγαρική τράπεζα, ο Γιάννης αρνήθηκε να μου επιτρέψει την είσοδο στην κατοικία μου. Απαίτησε, μάλιστα, να του υπογράψω συμβολαιογραφικό έγγραφο ότι παραιτούμαι κάθε αξίωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό και μόνο τότε θα μου επέτρεπε να μπω στο σπίτι και να ταΐσω τα σκυλιά που είχαμε με τον Αντώνη και τα αγαπούσαμε σαν παιδιά μας».

Τότε, η ίδια πήγε να μείνει σε φιλικό σπίτι μαζί με το παιδί της, χωρίς τα προσωπικά τους αντικείμενα. Λόγω και της αποχής των δικηγόρων, οι δύο πλευρές βρήκαν εξωδικαστική «χρυσή τομή» και επετράπη στη χήρα του Αντώνη Βαρδή να πάει στο σπίτι πέντε φορές, για δυο-τρεις ώρες, και να πάρει τα πράγματά της παρουσία δικηγόρων.

Η γνωριμία με τον ερμηνευτή και ο μυστικός γάμος

Με έναν μυστικό πολιτικό γάμο, που έγινε το 2012 παρουσία μόνο των παιδιών τους, ο Αντώνης Βαρδής παντρεύτηκε τη Φιλοθέη-Μαρία Μωβ (φωτό αριστερά). Μάλιστα, μάρτυρας στην τελετή ήταν ο γιος του Γιάννης. Ετσι αθόρυβα «σφράγισε» ο δημιουργός και τραγουδιστής τη σχέση ζωής με την επί 13 χρόνια αγαπημένη του, τη γυναίκα που άγγιξε βαθιά την καρδιά του, όπως καταλάβαιναν όσοι τον ήξεραν καλά…

Η γνωριμία του τροβαδούρου της αγάπης με τη μελαχρινή Φιλοθέη έγινε το 1998, όταν ένα αυχενικό πρόβλημα που είχε εκείνος τον οδήγησε κοντά της, αφού εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια. Τρία χρόνια «στενής» πολιορκίας λέγεται ότι χρειάστηκαν μέχρι εκείνη να του πει το «ναι» και να γίνουν ζευγάρι.

Στην έπαυλη

Το 2001 συγκατοίκησαν στην έπαυλη του καλλιτέχνη στην Παιανία (φωτό αριστερά) και η ζωή του Αντώνη Βαρδή γέμισε και πάλι με χαρά. Ανέμελα βράδια με φίλους, βόλτες με τα σκυλιά τους στην εξοχή, ταξίδια στο εξωτερικό. Την ευτυχία τους συμπλήρωναν ο Γιάννης και η Καλλιστώ Βαρδή, αλλά και η πεντάχρονη τότε Λίλα, κόρη της Φιλοθέης από τον πρώτο της γάμο, καθώς έμεναν όλοι μαζί.

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του αείμνηστου δημιουργού δεν άφηνε περιθώρια απουσίας της Φιλοθέης από κοντά του, γι’ αυτό και εκείνη παραιτήθηκε από το φυσικοθεραπευτήριο, όπου εργαζόταν. Εγινε ο φύλακας άγγελός του και δεν έλειψε στιγμή από δίπλα του, μέχρι και την ημέρα που εκείνος έφυγε από τη ζωή, τον Σεπτέμβριο του 2014.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...