Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ποιος να πιστέψει τον άπιστο Αλέξη;

«Χαράς Ευαγγέλια» για τους βουλευτές, αφού το Σαββατοκύριακο έρχεται δυναμικά προς ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό

«Χαράς Ευαγγέλια» για τους βουλευτές, αφού το Σαββατοκύριακο έρχεται δυναμικά προς ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό. Ηδη με την ανακοίνωση και μόνο άναψαν φωτιές στο Κοινοβούλιο. Φυσικά, όχι γιατί έχουν καημό για τα μέτρα, αλλά γιατί χάνουν την κυριακάτικη βολή και το ραχάτι. Οσο ησύχασαν, ησύχασαν λοιπόν οι βουλευτές. Το Σάββατο αρχίζει η μάχη και όσοι ακόμη βρίσκονται στις επαρχίες τους τρέχουν να βγάλουν εισιτήρια για να έλθουν οσονούπω! Αντε τώρα να γίνει πιστευτός ο Αλέξης Τσίπρας, την Κυριακή του άπιστου Θωμά! Ασφαλιστικό και απιστίες, μαζί, σε ένα πακέτο.

(!)

katrougalos
Στο μεταξύ, χαμός έγινε χθες στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή. Οταν ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος περίπου δήλωσε αντιμνημονιακός μέσω ενός κειμένου που κατέθεσε, η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου τού είπε ότι δεν δικαιούται πλέον να το λέει αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αιωνία η μνήμη των αντιμνημονιακών«! Τότε, ο πρόεδρος της επιτροπής Γεράσιμος Μπαλαούρας τής ανταπάντησε «ενίοτε γίνονται και μνημόσυνα κομμάτων», προφανώς αναφερόμενος στο κόμμα της. Η Εύη, εν εξάλλω, άρχισε να του φωνάζει «ντροπή σας!». Τη σιγοντάρισε, μάλιστα, και ο Βασίλης Οικονόμου, προς τιμήν του.

«Κόκκινος» μονόδρομος
Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος με τον πρώην υπουργό (των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή) Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη; Συμπαρουσιάζουν το βιβλίο του πρώτου με τίτλο «Τα Αν της Ανάπτυξης – Η διέξοδος στους νεοφιλελεύθερους μονοδρόμους», από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016. Και καλά, ο Θοδωρής θα μιλήσει για τους νεοφιλελεύθερους μονοδρόμους. Ο Σπίρτζης, που μάλλον βλέπει μόνο «κόκκινους» μονοδρόμους, τι θα πει;

Αφού φάγαμε όλα τα Μνημόνια και τα χωνέψαμε κιόλας, τώρα θα ψάξουμε γιατί σερβιρίστηκαν. Επιμένει στην εξεταστική για το πώς βρεθήκαμε στο Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Επαναφέρει την πρότασή του αυτή συχνά πυκνά και, απ’ ό,τι φαίνεται, εισακούεται. «Επαναφέρω την πρότασή μου για εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο, ξεκινώντας από το 2000, για να μην ισχυριστεί κανείς ότι θέλουμε να κρύψουμε οτιδήποτε» λέει ο βουλευτής της Ν.Δ.

Μανιός με look «χίπστερ»

Αυτό το συριζαίικο ντύσιμο μας αφήνει πάντοτε άφωνους. Για ακόμα μία φορά, ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται τόσο λίγος μπροστά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στη φαντασία που διαθέτουν στο στιλ τους. Στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, που χθες το μεσημέρι συνεδρίαζε από κοινού με την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, εμφανίστηκε στην έδρα ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός με μούσια τουλάχιστον ενός έτους και ακούρευτος. Φορούσε, δε, λαμπερό δερμάτινο γιλέκο, που ήταν όλα τα λεφτά! Οι λεγόμενοι «χίπστερ» ωχριούσαν μπροστά του τη μοναδική αυτή στιγμή της παρουσίας του στο κοινοβουλευτικό βήμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...