Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Μηνύματα πόνου από τη Φιλοθέη

Οι αναρτήσεις αγανάκτησης της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή πριν και μετά την «έξωσή» της από την έπαυλη της Παιανίας και τα σκληρά λόγια της για τα δύο παιδιά του

Οι αναρτήσεις αγανάκτησης της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή πριν και μετά την «έξωσή» της από την έπαυλη της Παιανίας και τα σκληρά λόγια της για τα δύο παιδιά του

Το χρονικό της «έξωσής» της από την έπαυλη της Παιανίας κατέγραφε, τους τελευταίους μήνες στη σελίδα της στο διαδίκτυο, η χήρα του Αντώνη Βαρδή (χωρίς, ωστόσο, να γίνεται αντιληπτό από όποιον δεν γνώριζε).

Η Φιλοθέη Μωβ, που εκδιώχθηκε από το σπίτι όπου ζούσε επί 15 χρόνια με τον σύζυγό της (ακόμα και μετά τον θάνατό του), αναρτούσε στο facebook μηνύματα γεμάτα νόημα.

«Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φορά για πολύ καιρό ένα πρόσωπο για τον εαυτό του και ένα διαφορετικό για τον πολύ κόσμο, χωρίς να μπερδευτεί τελικά για το ποιο από τα δύο είναι το αληθινό» έγραφε στις 27 Φεβρουαρίου, σχεδόν 10 ημέρες μετά την κατάθεση μήνυσης και ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή, ενώ στις 6 Μαρτίου, θέλοντας να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ανθρώπους που την φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, αφού πλέον είχε «εξοριστεί» από την οικία η οποία, βάσει της διαθήκης του τραγουδιστή, ανήκει στα παιδιά του, ανέφερε: «Τελικά, πόσο σημαντικό είναι να έχεις φίλους που σε αγαπάνε αληθινά, σε σέβονται και σε στηρίζουν στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, αγαπημένοι μου».

f1 29

Τη συγκινητική ανάρτηση της Φιλοθέης Μωβ διαδέχθηκε, 20 ημέρες αργότερα, ένα μακροσκελές και γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα, γραμμένο με πόνο, απελπισία, αλλά και αγανάκτηση. «Η ιστορία συνεχίζεται. Από τα αρχαία χρόνια υπήρχε η αρχή τις χήρες να τις στηρίζουν και να τις σέβονται. Αυτό βέβαια προϋποθέτει παιδεία, ηθική και κυρίως ανθρωπιά. Αξίες που για αυτούς που έχουν κάνει το χρήμα Θεό τους είναι μηδενικές» έγραψε, ρίχνοντας ευθείες «βολές» εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή. Ωστόσο, τον Απρίλιο, η τελευταία σύζυγος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη αποφάσισε να κρατήσει διαφορετική στάση. «Η σιωπή είναι η πιο τέλεια έκφραση της περιφρόνησης» ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα «ανέβασε» τους λυπημένους στίχους του Αντώνη Βαρδή «Αλλού εγώ, αλλού εσύ, δυο τρένα που περνούν σε αντίθετη γραμμή. Πονάω εγώ, πονάς κι εσύ, πάλι σιωπή», εκφράζοντας έτσι την απελπισία της λόγω της απουσίας του.

«Το θέμα έχει λήξει εδώ και μήνες. Μου φαίνεται αστείο»f3 48

Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης που κατέθεσε η Φιλοθέη Μωβ εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει – μου είναι αδιάφορο. Εχω διαφορετική παιδεία. Το θέμα έχει λήξει εδώ και μήνες, το γνωρίζουν οι δικηγόροι μας, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επανέρχεται. Μου φαίνεται αστείο» είπε ο Γιάννης, αποκαλύπτοντας ότι η μηνύτρια έχει μαζέψει όλα τα πράγματά της από το σπίτι, στο εσωτερικό του οποίου γίνονται εργασίες, αφού από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει πατέρας. «Δεν ξέρω ποιες είναι οι βλέψεις της. Το σπίτι είναι δικό μας, μας ανήκει» κατέληξε ο Βαρδής junior. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ανάρτησή του στο facebook, στην οποία πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην αδελφή του Καλλιστώ, στέλνοντας… φιλάκια (φωτό).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...