Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Προβλέψεις για 31/5

ΚΡΙΟΣ: Συγγενικά σας πρόσωπα θα σας αποκαλύψουν πληροφορίες που αγνοείτε και σας αφορούν άμεσα. Καλό θα είναι να ακούσετε με προσοχή όσα σας πουν. Στη σχέση σας κυριαρχεί η ερωτική ατμόσφαιρα που σίγουρα θα απολαύσετε. Μην αμφιβάλλετε για την αξιοπιστία του συντρόφου σας χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το να θέλετε να επιβεβαιώνεστε συνεχώς μέσα από τη σχέση σας δεν πετυχαίνετε τίποτα. Απλώς μεγαλώνετε την απόσταση ανάμεσά σας και γίνεστε κουραστικοί. Υιοθετήστε λοιπόν πιο χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε με ουσιαστικό διάλογο να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προλαβαίνετε τις εξελίξεις, καθώς βλέπετε πάντα μακροπρόθεσμα. Χάρη σ’ αυτό το προσόν, συνδυασμένο με τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά σας, ξεχωρίζετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε πολλά, μην ξεχνάτε όμως να αφιερώνετε χρόνο για την ανάπαυσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η γοητεία σας είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να σας αντισταθεί. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Οσοι είστε μόνοι ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας προκαλέσει πολύ έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να υποσχεθεί μια ουσιαστική σχέση. 

ΛΕΩΝ: Είστε δυσπρόσιτος σήμερα και οι γύρω σας δυσκολεύονται να συντονιστούν μαζί σας. Είναι σημαντικό να ακούτε τους ανθρώπους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση όποτε χρειάζεται. Δείξτε προσοχή στα οικογενειακά σας, γιατί θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χάρη στην ευστροφία, την ειλικρίνεια αλλά και τον δυναμισμό που σας διακρίνει μπορείτε εύκολα με τα λόγια σας να πείσετε όσους θα σας ακούσουν. Αν σκοπεύετε να ζητήσετε κάποια χάρη, είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορεί επίσης να μάθετε νέα για κάποια πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα οι κινήσεις σας είναι κατάλληλα συντονισμένες ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι σας. Αρκετά σημαντικό προσόν που συμβάλλει στην επιτυχία σας είναι ότι αντιλαμβάνεστε τις διαθέσεις των ανωτέρων σας και συμπεριφέρεστε αναλόγως. Καλές είναι οι εξελίξεις και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον σας. Διακρίνετε εύκολα το σωστό από το λάθος κι έτσι μπορείτε να προγραμματίζετε αποτελεσματικά τις κινήσεις σας. Τραβάτε την προσοχή, γι’ αυτό η μέρα είναι ιδανική για καινούργια ξεκινήματα κάθε είδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία και η διαίσθηση σάς βοηθούν να κάνετε τα σωστά βήματα που θα βελτιώσουν αποτελεσματικά τον οικονομικό τομέα.  Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να είσαστε τόσο εσωστρεφείς. Αν ανοιχτείτε λίγο, μπορεί να κερδίσετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Δεν αποκλείεται με τη συζήτηση μαζί τους να σας δοθούν κάποιες λύσεις σε πρακτικές θέματα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας, καθώς μπορεί να φαίνεστε απόμακροι και απότομοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας μπορεί να είναι παράλογες. Εσείς συνεχίστε αυτό που ξέρετε και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Μη μιλάτε για τα σχέδιά σας, κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει τι σκέπτεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες συμπτώσεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και θα δυναμώσουν την πίστη σας σε ένα καλύτερο μέλλον. Στα αισθηματικά σας πετυχαίνετε να κερδίσετε τις καρδιές όλων, περισσότερο όμως του εκλεκτού της καρδιάς σας. Ετσι θα περάσετε μαγευτικές στιγμές που θα συναρπάσουν και τους δυο σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...