Με το παντελόνι τραπεζομάντιλο

Πόσο ωραίο κορίτσι είναι η Αθηνά Οικονομάκου δεν χρειάζεται να το πούμε, φαίνεται και με το παραπάνω.

Πόσο ωραίο κορίτσι είναι η Αθηνά Οικονομάκου δεν χρειάζεται να το πούμε, φαίνεται και με το παραπάνω.

Ωστόσο, πολύ συχνά πέφτει σε στιλιστικά λάθη, που όχι μόνο δεν αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά το αδικούν.

Οπως το συγκεκριμένο παντελόνι-πιτζάμα-τραπεζομάντιλο για τη ροτόντα του κήπου, το οποίο και ψηλόμεσο, χωρίς λόγο, είναι και υπερβολικά μακριά μπατζάκια έχει, που ανοίγουν σε «καμπάνα».

Το τοπ-ζιπουνάκι δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης, απλά κάνει το σύνολο ακόμη πιο κακόγουστο.

Τα μόνα που διασώζονται είναι τα έθνικ κοσμήματα με την υπογραφή της Αθηνάς -φανταζόμαστε!-, τα οποία θα έδειχναν ακόμη καλύτερα συνδυασμένα με μια μίνιμαλ δημιουργία.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...