Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Θρίλερ για γερά νεύρα με την 69χρονη

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το αυτοκίνητο της αγνοούμενης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που εντοπίστηκε σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το αυτοκίνητο της αγνοούμενης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που εντοπίστηκε σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Περιπλέκεται η υπόθεση-θρίλερ με «πρωταγωνίστρια» την 69χρονη από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 21 Απριλίου.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου παραμένει άφαντη, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας και ιδιωτικού ντετέκτιβ, ωστόσο εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο και κλειδωμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν προσωπικά είδη της!

Το όχημα, που ερευνάται από τη Σήμανση, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου χάρη σε μια πληροφορία που έφτασε το προηγούμενο βράδυ στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Ειδικότερα, εργαζόμενος του σούπερ μάρκετ τηλεφώνησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ανέφερε ότι έβλεπε το λευκό Opel Corsa παρκαρισμένο στο υπόγειο πάρκινγκ από τις 25 Απριλίου, δηλαδή τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση. Μάλιστα, εντύπωση του είχε προκαλέσει το γεγονός ότι τα πρώτα 24ωρα το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί από ένα σημείο σε άλλο!

Ο μάρτυρας

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ενημέρωσαν την Αστυνομία αλλά και τους συγγενείς της γυναίκας, οι οποίοι προχθές μαζί με αξιωματικούς της Ασφάλειας Νέου Ηρακλείου μετέβησαν στο σούπερ μάρκετ. Η μαρτυρία του εργαζομένου αποδείχθηκε αξιόπιστη, καθώς το λευκό όχημα, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153, εντοπίστηκε στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ. Μάλιστα φέρεται ότι βρέθηκε κλειδωμένο και παρκαρισμένο με τρόπο που έδειχνε ότι ο οδηγός βιαζόταν, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρίσκονταν η ζακέτα της αγνοουμένης, ένας φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικών.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου, που μεταφέρθηκε με γερανό σε φυλασσόμενο χώρο για να ερευνηθεί από τη Σήμανση, αξιολογείται ως σημαντική εξέλιξη που δίνει νέα ώθηση στις έρευνες. Οπως είχε γράψει η «Espresso» την περασμένη Παρασκευή, οι συγγενείς και οι φίλοι της φοβούνται ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας από άτομα που γνώριζαν ότι είναι ευκατάστατη. Κατά πληροφορίες, η Ελευθερία Αγραφιώτου, πρώην διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής, είχε βγει στη σύνταξη και είχε λάβει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ως εφάπαξ. Οι συγγενείς έχουν προσλάβει τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για να ερευνήσει με προσοχή την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 21ης Απριλίου η 69χρονη έφυγε από το σπίτι της, αφήνοντας την κατάκοιτη μητέρα της με την οικιακή βοηθό, προκειμένου να πάει στο φαρμακείο. Το κινητό τηλέφωνό της απενεργοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός της αναφέρουν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική και σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν είχε λόγους να χαθεί από προσώπου γης με τη θέλησή της, χωρίς να επικοινωνήσει με κανέναν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...