Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Βούρκωσαν τα μάτια του Παυλόπουλου

Εβαλε τα κλάματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σαν θυμήθηκε την τελευταία του μέρα ως καθηγητή

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εβαλε τα κλάματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σαν θυμήθηκε την τελευταία του μέρα ως καθηγητή. Στη διάρκεια της αναγόρευσής του σε επίτιμο καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο πρόεδρος βούρκωσε, όταν πήρε τον λόγο να μιλήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την ημέρα της εκλογής μου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανα και το τελευταίο μου μάθημα ως καθηγητής. Ευχαριστώ, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω άλλο ένα μάθημα σήμερα». Εκεί ήταν που «έσπασε» μπροστά στο κοινό, γιατί είναι γνωστό στον ακαδημαϊκό κόσμο ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους καθηγητές Νομικής που έχουν απολαύσει ποτέ οι φοιτητές.

(!)

«Τα άκουσε» από τους δημάρχους των Δήμων Θεσσαλονίκης, Δέλτα Αξιού Μίμη Φωτόπουλο (ακριβώς όπως ο παλιός ηθοποιός) και Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Σωκράτης Φάμελλος για τους πρόσφυγες, που τους στέλνει πακέτο η κυβέρνηση σχεδόν κάθε μέρα. Μάλιστα ο δήμαρχος Λαγκαδά και ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν συμμαθητές στο σχολείο και με αυτό το θάρρος ο κ. Καραγιάννης τον επέπληξε χαριτωμένα! Οι δύο δήμαρχοι μετά τις εύλογες διαμαρτυρίες ήπιαν καφέ με τους κολλητούς φίλους, βουλευτές Κώστα Γκιουλέκα, Σάββα Αναστασιάδη και Δημήτρη Κυριαζίδη.

Τέλος ο συνεταιρισμός

Χώρισαν τα τσανάκια τους η Ζέτα Μακρή και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι δύο πρώην υπουργοί της Ν.Δ., από το V4 μπιστρό, στο οποίο συνεργάζονταν. Το μαγαζί είχε ανοίξει στο όνομα των δύο παιδιών τους, του Κωνσταντίνου Θεοφίλου της Ζέτας και του Γιώργου Παπαδόπουλου του Μιχάλη. Ομως η συνεργασία δεν ευδοκίμησε, κυρίως γιατί ο γιος της Ζέτας, απασχολημένος με τα μεταπτυχιακά του, δεν προλάβαινε τις ανάγκες του μαγαζιού. Σύννεφα πάντως στη σχέση των δύο συνεταίρων υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι επισκέψεις των πρώην υπουργών στο στέκι τους γινόταν με βάρδιες. Ο ένας ήταν εκεί, όταν έλειπε ο άλλος! Η Ζέτα πούλησε το μερίδιό της στον Λεωνίδα Παναγάκο και αποχώρησε.

 Ο κορυφαίος συνθέτης και αγαπημένος φίλος μου Γιώργος Χατζηνάσιος, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο Νίκος Κολοβός, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, και περίπου εκατό άτομα ακόμα πήραν μέρος στη σύσκεψη του Τομέα Πολιτισμού της Ν.Δ., που διοργανώθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Επικεφαλής του τομέα είναι ο πρώην υφυπουργός Κώστας Γκιουλέκας. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν στον πρόεδρο της Ν.Δ. τις προτάσεις τους για τον πολιτισμό. Μάλιστα η σύζυγος του Γιώργου Χατζηνάσιου, Μαρία ήταν στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, παρέα με τη Σοφία Βούλτεψη.

Χάθηκε ο… Τσίπρας

Βολτίτσα έκανε ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας χθες το μεσημέρι στη Βουλή; Παρέα με έναν φίλο του, εθεάθησαν να ψάχνουν κάποιο γραφείο και είχαν χαθεί στους διαδρόμους της Βουλής στην αναζήτησή του.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...