Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισθηματική ζωή σας έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμη και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια

ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και τις προσωπικές σχέσεις σας. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, γιατί με το να παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε κομμάτια της ζωής σας που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα ότι πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, που δίνετε σε λογικά όρια και δεν χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής ζωής σας. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε. Κρύβεται έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δεν θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισθηματική ζωή σας έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμη και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις στις οποίες είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και την άστατη συμπεριφορά τους. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ: Από το να μένετε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι. Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, γιατί θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...