Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εξονυχιστικός έλεγχος (!) από αστυνομικούς στη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας

«Τι κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας» λέει ο λαός, και η αστυνομική φρουρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη το τήρησε το ρητό δεόντως!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Τι κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας» λέει ο λαός, και η αστυνομική φρουρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη το τήρησε το ρητό δεόντως! Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, που πήγε πρώτη και «αθόρυβα» στην εκδήλωση, χωρίς καμία διαμαρτυρία και δίχως να πει ποια είναι, υπεβλήθη στον εξονυχιστικό έλεγχο και ύστερα χάθηκε στο πλήθος.

Σεμνή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως πάντοτε, εξέπληξε όσους την αναγνώρισαν, αλλά διόλου τους αστυνομικούς, που μάλλον δεν την είχαν ξαναδεί ποτέ. Μερικά σεμινάρια με σχετικές φωτό δεν θα βλάψει να συμπεριληφθούν στη βασική εκπαίδευση του Σώματος, κ. αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. Στο βιβλίο του Ευριπίδη «Θράκη, το επόμενο βήμα» συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής. Εκείνο που εντυπωσίασε, όμως, ήταν η παρουσία της Αριστεράς, σε υψηλό, μάλιστα, επίπεδο: Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιάννης Αμανατίδης, υφυπουργός Εξωτερικών, Τρύφων Αλεξιάδης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μπαλάφας, υφυπουργός Εσωτερικών, όλοι μαζί κοντά στη… δεξιά του Κυρίου!

(!)

sd
Με φανέλα της Φέγενορντ «πανηγύρισε» τον θρίαμβο του στο Eurogroup της 24ης Μαΐου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η κόκκινη μπλουζίτσα (που ταιριάξει με το σακίδιο και το μαϊμουδάκι του υπουργού) είναι δώρο του Ολλανδού πρέσβη Κάσπαρ Βέλντκαμπ, όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της πρεσβείας στο twitter: «Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος γεννήθηκε στο Ρότερνταμ, έλαβε τη φανέλα της Φέγενορντ από την ολλανδική πρεσβεία προς τιμή του Eurogroup της 24ης Μαΐου». Το «24», υπουργέ μου, είναι η ημερομηνία του Eurogroup αλλά και οι ώρες που χρειαστήκατε για να γίνει η Αριστερά η πιο συντηρητική παράταξη της χώρας. Εικοσιτέσερις, μόνο, ώρες!

Χυλόπιτα στον Πελεγρίνη

«Ερωτεύτηκε» τη βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντώνιου ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης. Συναντήθηκαν σε εκδήλωση και, βλεποντάς την, της είπε: «Πότε θα ξανασυναντηθούμε;» Και η απάντηση-καταπέλτης: «Μάλλον ποτέ»! Υφυπουργέ μου, δεν πιάνει παντού η γοητεία σας… Ομως, δεν πειράζει, «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πολύ ωραία πορτοκάλια»! Δοκιμάστε ξανά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...