Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 1/6

ΚΡΙΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα καλό είναι να δείξετε υπομονή, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε. Αν αντιδράσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χειροτερέψετε την κατάσταση. Στα επαγγελματικά σας φανείτε τυπικοί και αποφύγετε τις τολμηρές πρωτοβουλίες, καθώς όλα γύρω σας είναι πολύ ρευστά. 

ΤΑΥΡΟΣ: Παρ’ ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες στα επαγγελματικά σας, με τη μεθοδικότητα και την υπομονή σας θα ανατρέψετε την κατάσταση. Στο να ξεπεράσετε τα εμπόδια θα βοηθήσει αρκετά και η διαίσθησή σας. Στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και θα γευτείτε πολύ όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση σας θα δοκιμαστεί, καθώς θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι απόμακρος και αντιφατικός στη συμπεριφορά του. Είναι πολύ σημαντικό με ουσιώδη διάλογο να ανακαλύψετε γιατί είναι έτσι, ώστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Με το να συμπεριφερθείτε σπασμωδικά δεν θα κερδίσετε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Καλό είναι να αποφύγετε την ανάμιξη της οικογένειάς σας στα προσωπικά σας, γιατί θα υπάρξει ένταση και στα δύο μέτωπα. Με οδηγό τη διπλωματία και την καλή σας διάθεση θα μπορέσετε να διατηρήσετε την καλή ατμόσφαιρα. Θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Φανείτε πολύ προσεκτικοί στο επαγγελματικό περιβάλλον και μην εμπιστεύεστε κανέναν. Αποφύγετε να κάνετε δεσμευτικές συμφωνίες και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας όμως θα έχετε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ θα σας δοθεί και η ευκαιρία να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια μικροπροβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε εύκολα να τα ξεπεράσετε. Είστε γοητευτικοί και στο χαμόγελό σας δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας. Μην αφήσετε λοιπόν τίποτα να σκιάσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Δείξτε όμως μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον, μη βιαστείτε όμως να διαγράψετε πρόσωπα για ασήμαντες αφορμές. Στα οικογενειακά σας επιδείξτε υπομονή και διπλωματία. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν θαυμάσια και η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η διάθεσή σας να είναι πεσμένη, αν όμως μιλήσετε για όσα σας απασχολούν θα αισθανθείτε καλύτερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας δοθούν κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας, γι’ αυτό φανείτε πρόθυμοι να ακούσετε τι θα σας πουν. Πολύ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χάρη στην καλή σας καρδιά σας επιφυλάσσεται σήμερα μια σημαντική καρμική ανταμοιβή που θα αφορά τα προσωπικά και τα οικονομικά σας. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις και μη δανείσετε χρήματα σε φίλους, γιατί πιθανότατα δεν θα τα ξαναδείτε ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιέσεις είναι πολλές και ο πειρασμός για μια δυνατή αντιπαράθεση είναι μεγάλος. Αυτό πρέπει να το αποφύγετε πάση θυσία. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα και τολμηρές κινήσεις, γιατί δεν θα αποδώσουν. Κάντε υπομονή και να θυμάστε πως μετά τη βροχή ο ήλιος λάμπει ομορφότερος από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα λάβετε σημαντική βοήθεια από φίλους σας σε κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Οχι τυχαία, καθώς κι εσείς έχετε αποδείξει πόσο υποστηρικτικός και καλοπροαίρετος είστε. Στα αισθηματικά θα περάσετε κάποιες δυσκολίες. Τα πράγματα όμως θα διορθωθούν, χάρη στην καλή διάθεση και την υπομονή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην εμπιστεύεστε πρόσωπα που παριστάνουν τους φίλους σας, καθώς δεν είναι όλοι θετικοί απέναντί σας. Με βοηθό τη διαίσθησή σας θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παγίδες. Να είστε σε επαγρύπνηση στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να μη χάσετε ευκαιρίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν ξαφνικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...