Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα 173 σκυλιά της αγωνίας!

Στο σκαμνί η 44χρονη Ελληνίδα «Κρουέλα ντε Βιλ» με τα οκτώ (!) διαφορετικά πρόσωπα.

1125g5g896Μια 44χρονη Ελληνίδα «Κρουέλα ντε Βιλ» με οκτώ (!) διαφορετικά πρόσωπα κατηγορείται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 173 σκυλιών, τα οποία υιοθέτησε από φιλοζωικά σωματεία όλης της χώρας και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους! Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει προκαλέσει την οργή χιλιάδων φιλόζωων σε όλη την Ελλάδα, έφτασε στη Δικαιοσύνη και πρόκειται να εκδικαστεί στις 5 Ιουνίου. Η δράση της 44χρονης Μ.Ξ. ήρθε στο φως όταν υιοθέτησε ένα κουτάβι από τη Σαλαμίνα. Ομως, από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν… Αμέσως ενημερώθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Φιλοζωικών Σωματείων της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, που ξεκίνησε έρευνα για το ποιόν τής ως τότε άγνωστης «φιλόζωης».

Οι αποκαλύψεις ήταν ραγδαίες… Ο αριθμός τηλεφώνου της 44χρονης εμφανίστηκε σε δεκάδες περιπτώσεις υιοθεσίας μικρών σκυλιών, αλλά με… διαφορετικά ονόματα και πλαστά στοιχεία ταυτότητας! Σύντομα διαπιστώθηκε ότι είχε παραλάβει σκυλάκια από όλη την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε στην «Espresso» το στέλεχος της Συντονιστικής Επιτροπής Μάρθα Πουλτίδου: «Μας πήραν τηλέφωνο φιλόζωοι από τη Μύκονο ως το Αμύνταιο για να καταγγείλουν ότι η γυναίκα αυτή ζητούσε να υιοθετήσει κουτάβια! Εχουμε καταγγελίες από Ζάκυνθο, Λήμνο, Ναύπλιο, Τρίπολη, Αθήνα, Κρήτη και άλλες περιοχές για σκυλάκια που υιοθέτησε με διαφορετική ταυτότητα και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται και αν είναι ζωντανά» λέει. Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί επτά μηνύσεις από φιλοζωικά σωματεία όλης της χώρας εναντίον της 44χρονης Μ.Ξ. και γίνεται προσπάθεια ώστε μέχρι τη δίκη να έχουν συγκεντρωθεί όλες οι καταγγελίες και να κατατεθούν στην Εισαγγελία. Ως τώρα, αγνοούνται συνολικά 173 σκυλιά και ο αριθμός τους ενδέχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δράση της μυστηριώδους γυναίκας!

Η 44χρονη οδηγήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τον 71χρονο φίλο και συνεργό της, όμως η δίκη τους πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη. Στα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φιλόζωοι, οι οποίοι αποδοκίμασαν το ζευγάρι που κατηγορείται για πλαστογραφία κατά συρροή, χρήση πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπία και για κακοποίηση και θανάτωση ζώων! Την εκπροσώπηση των σωματείων στην υπόθεση έχει αναλάβει αφιλοκερδώς ο δικηγόρος Θανάσης Πλεύρης που δήλωσε: «Για ακόμη μία φορά προκύπτουν θέματα που σχετίζονται με κακοποίηση ζώων και ενδεχόμενη παράνομη εμπορία τους. Δυστυχώς τα φιλοζωικά σωματεία αναγκάζονται να καλύψουν το κενό της Πολιτείας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, διότι μιλάμε για ενδεχόμενο παραβίασης σωρείας διατάξεων του νόμου 4039/2012 για την κακοποίηση ζώων».

Είναι, πάντως, η πρώτη φορά που «χάνονται» τόσο πολλά κουτάβια με αυτόν τον τρόπο, χωρίς κάποιος να γνωρίζει ποια ήταν η τύχη τους. Οι φιλόζωοι εκτιμούν ότι η αδίστακτη γυναίκα τα πούλησε, καθώς ζητούσε επίμονα ημίαιμα ζώα που να μοιάζουν με ράτσας. Δεν αποκλείουν, όμως, το ενδεχόμενο να τα έχει σκοτώσει, άγνωστο για ποιον λόγο!22f6988h963

Πώς παγίδεψαν τη γυναίκα με τα… πολλά πρόσωπα

Η 44χρονη Μ.Ξ. και ο 71χρονος Κ.Μ., για τους οποίους ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο, παρά μόνο ότι μένουν στο Περιστέρι, φέρεται να υιοθετούσαν συστηματικά σκυλιά από φιλοζωικά σωματεία και ιδιώτες. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε στις 24 Απριλίου 2013. Εκείνη την ημέρα η γυναίκα και ο σύντροφός της υιοθέτησαν με πλαστή ταυτότητα δύο κουτάβια από τον φιλοζωικό σύλλογο Σαλαμίνας, μέλος του οποίου είναι η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή, και ζήτησαν να φιλοξενήσουν άλλο ένα για λίγο καιρό. Τα κουτάβια τούς δόθηκαν, αλλά η τραγουδίστρια άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν επικοινώνησε με τη 44χρονη και εκείνη ισχυρίστηκε ότι το ένα πέθανε από θερμοπληξία επειδή το άφησε στο αυτοκίνητό της, ενώ για το δεύτερο αρνήθηκε να εξηγήσει αν το εγκατέλειψε και πού βρίσκεται. Η στάση της προβλημάτισε τους ανθρώπους των φιλοζωικών σωματείων που έψαξαν να βρουν στοιχεία για το ζευγάρι και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει ψευδή στοιχεία. Ετσι, αποφάσισαν να της στήσουν παγίδα.

Ενημέρωσαν την Αστυνομία, που έδωσε οδηγίες για να παγιδευτεί η «Κρουέλα ντε Βιλ» του Περιστερίου. Μέλη σωματείου έκλεισαν ραντεβού μαζί της, δήθεν για να της δώσουν και άλλα σκυλάκια και, όταν εμφανίστηκε, επενέβησαν αστυνομικοί. Η Μ.Ξ. τούς έδειξε μια ταυτότητα που αποδείχθηκε πως δεν ανήκε στην ίδια αλλά σε μία γυναίκα από την Καρδίτσα που έχει πεθάνει και έτσι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω!

Σημαντικό στοιχείο που συνδέει τους δύο συλληφθέντες με τις δεκάδες υιοθεσίες ζώων είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά. Μάλιστα η «όρεξή» τους είχε ανοίξει τόσο που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν φτάσει να απαντούν ακόμη και σε αγγελίες υιοθεσιών, οι οποίες δημοσιεύονται σε εφημερίδες. Οι ίδιοι, πάντως, δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής κάποια εξήγηση για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται και, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένουν ότι θα μιλήσουν στο δικαστήριο.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...