Γυναίκα-αράχνη σκότωνε αργά τον σύζυγό της

Σέρβιρε δηλητήριο σε μικρές ποσότητες στον επιχειρηματία άντρα της.

Γυναίκα-αράχνη δεν δίσταζε να βάζει μικροποσότητες δηλητηρίου στο φαγητό του συζύγου της, οδηγώντας τον έτσι σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο!

Οι προθέσεις της «μαύρης χήρας» αποκαλύφθηκαν όταν το υποψήφιο θύμα, επιχειρηματίας της Μυτιλήνης, άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τους γιατρούς με έντονους πόνους και ενοχλήσεις, κυρίως στην περιοχή του στομαχιού και του εντέρου. Τα συμπτώματα εντάθηκαν και τα προβλήματα υγείας έγιναν σοβαρά, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας -προσπαθώντας να ανακαλύψει τα αίτια- να αρχίσει να επισκέπτεται κορυφαίους ειδικούς στην Αθήνα. Ενας από αυτούς ήταν που υποπτεύθηκε πως κάτι συνέβαινε με τη διατροφή του και ζήτησε να μάθει ποιες ποιες ήταν οι τροφές που ο ασθενής του κατανάλωνε.

Εκπληκτος, ο επιχειρηματίας τού απάντησε ότι δεν είχε αλλάξει κάτι στη δίαιτά του και πως συνέχιζε να τρώει το σπιτικό φαγητό που του μαγείρευε καθημερινά η σύζυγός του. Ο γιατρός όμως επέμενε πως τα προβλήματά του ξεκινούσαν από την τροφή που κατανάλωνε, ενώ του επέστησε την προσοχή λέγοντάς του πως κινδύνευε σοβαρά η υγεία του.Κάπως έτσι μπήκαν ψύλλοι στ’ αφτιά του Μυτιληνιού, ο οποίος όταν επέστρεψε στο νησί αποφάσισε να καταστρώσει ένα σχέδιο: Θα παρακολουθούσε διεξοδικά τη γυναίκα του, ώστε να δει αν του έριχνε κάτι στο φαγητό, που του προξενούσε τα προβλήματα. Αναυδος έμεινε όταν τελικά διαπίστωσε ότι για τα συμπτώματα πράγματι έφταιγε η διατροφή του, αλλά το αίτιο δεν ήταν κάποιο… καρύκευμα που του έπεφτε βαρύ στο στομάχι αλλά δηλητηριώδεις ουσίες σε μικρές ποσότητες, που του προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα υγείας και σιγά-σιγά θα του κατέστρεφαν ένα-ένα τα ζωτικά όργανα και θα τον οδηγούσαν στο θάνατο.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ο επιχειρηματίας πήγε «γραμμή» στον δικηγόρο του, στον οποίο είπε όσα απίστευτα είχε δει. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, μαζί άρχισαν να παρακολουθούν όλες τις κινήσεις της γυναίκας. Οπως διαπίστωσαν, εκτός του ότι είχε αποφασίσει να τον εξοντώσει, είχε και εραστή, ενώ παράλληλα είχε ξαφρίσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που είχε από κοινού με το θύμα.

Τώρα ο επιχειρηματίας, εκτός του ότι έχει να δώσει προτεραιότητα στην αποκατάσταση της υγείας του, θέλει φυσικά να φέρει τη σύζυγό του αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη. Οπως λέει, είναι αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να πάρει εκδίκηση για όσα υπέστη τόσον καιρό από τη γυναίκα που παντρεύτηκε…

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ