Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ροκ μόδα από την… Εριέττα

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση ετοιμάζει την πρώτη της συλλογή με νεανικά ρούχα.

Η Εριέττα Κούρκουλου ετοιμάζεται να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Η πανέμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου θέλει να κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα. Η Εριέττα έχει πάθος τη μόδα και συχνά κάνει ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις. Ο λόγος; Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει την πρώτη της σειρά με ρούχα, ονόματι Lovink. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να προβάρει ένα ρούχο που έχει δημιουργήσει η ίδια και έκλεψε την παράσταση, αφού ήταν ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο είχε άκρως αποκαλυπτική πλάτη.

Η Εριέττα, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει την πρώτη της συλλογή που θα συνδυαστεί και με επίδειξη μόδας. Τα ρούχα της θα είναι νεανικά, με στοιχεία ροκ και σε ικανοποιητικές τιμές, αφού απευθύνονται σε νέες κοπέλες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν κάτι εξεζητημένο. Η ίδια θέλει να στηρίξει την ελληνική μόδα, κάτι που το κάνει και πράξη, αφού πολλές φορές στις εμφανίσεις της επιλέγει να φορέσει ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών. Φυσικά στο πλευρό της Εριέττας στην απόφασή της αυτή βρίσκεται η μητέρα της. Η Μαριάννα Λάτση είναι ιδιαίτερη χαρούμενη για την κόρη της, η οποία βρήκε ένα αντικείμενο που της ταιριάζει απόλυτα και φαίνεται ότι έχει ταλέντο.

Αυτή την περίοδο η Εριέττα τρέχει και δεν φτάνει, αφού καθημερινά έχει πολλά ραντεβού για να κάνει δειγματισμούς, αλλά και να βρει τα κατάλληλα υφάσματα, αφού θέλει όλα να είναι τέλεια. Δεν είναι μόνο όμως τα επαγγελματικά της που πηγαίνουν καλά, αλλά και τα προσωπικά της, αφού η Εριέττα  Κούρκουλου είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα δεν το κρύβει. Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στο Τwitter και το Ιnstagram! Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο αγαπημένος της Πάνος Αντωνάκος είναι κολλημένος με την τεχνολογία! Το νεαρό ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό του φακό, κάνει γκριμάτσες και στη συνέχεια δίχως κανένα δισταγμό τις ποστάρει στο Instagram. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Εριέττα τολμά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της, αφού περνάει τέλεια μαζί του και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Από την άλλη, ο Πάνος είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που τη λατρεύει και έχει πάρα πολύ χιούμορ, κάτι που αρέσει πολύ στην Εριέττα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί και ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....