Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Η γυμνάστρια που ξεμυάλισε τον Πούτιν!

Ο Ρώσος ηγέτης με απόλυτη ψυχραιμία ανακοίνωσε on camera το τέλος του γάμου του.

Η πρώτη κυρία της Ρωσίας έχασε από την πρώτη… ερωμένη. Η Λουντμίλα Πούτινα θα υπογράψει σε λίγο καιρό τα χαρτιά διαζυγίου που θα της στείλει ο ισχυρός ηγέτης της Ρωσίας, γιατί μπορεί πριν από μερικά χρόνια να γιόρταζαν μαζί την αργυρή επέτειο του γάμου τους, όμως το ίδιο διάστημα εκείνος πανηγύριζε περισσότερο για τα αργυρά… μετάλλια της Αλίνα Καμπάεβα.22g96g3

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε με μια κοινή εμφάνιση του προεδρικού ζεύγους στη ρωσική τηλεόραση την Πέμπτη το βράδυ. Με απόλυτη ψυχραιμία η πρώτη κυρία διευκρίνισε ότι ο χωρισμός ήταν πολιτισμένος και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά», ενώ σε ό,τι αφορά τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει μαζί, είπε ότι πλέον «είναι αρκετά μεγάλες και έχουν τη δική τους ζωή».

Αν και τα ρωσικά μέσα αιφνιδιάστηκαν από την είδηση, στην πραγματικότητα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η καταιγίδα στην προσωπική ζωή του Βλαντίμιρ Πούτιν έχει ξεσπάσει το 2007, όταν ήρθε πιο κοντά με τη χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής. Η 24χρονη τότε Καμπάεβα είχε μόλις αποσυρθεί από τον πρωταθλητισμό μετρώντας στη συλλογή των βραβείων της δύο Ολυμπιακά μετάλλια, δεκατέσσερις παγκόσμιους και είκοσι πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν είχε όμως σκοπό να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε μέλος του κόμματος του Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία, και κατάφερε να κερδίσει μια καρέκλα στη Βουλή.

Η έλξη ανάμεσά τους ήταν τόσο φανερή που ο ευρωπαϊκός Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο το παράνομο ειδύλλιό τους, σε αντίθεση με τον ρωσικό, στον οποίο είχε ασκηθεί ένα είδος «εμπάργκο» σε οποιαδήποτε σχετική αναφορά. Οχι τυχαία, όταν το 2008 η μοσχοβίτικη εφημερίδα «Moskovsky Korrespondent» είχε γράψει για τον κρυφό αρραβώνα του Πούτιν με την Καμπάεβα, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Αλεξάντρ Λεμπέντεφ, που είναι στενός φίλος του Ρώσου προέδρου, είχε σπεύσει να ανακαλέσει το δημοσίευμα και να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα.

Ωστόσο το Κρεμλίνο δεν κατάφερε να σφραγίσει τα στόματα μερικά χρόνια αργότερα, όταν η Καμπάεβα έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Αν και τα μοσχοβίτικα μέσα ενημέρωσης δεν ονόμασαν ποτέ τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας ως πατέρα του παιδιού, ο διεθνής Τύπος βούιξε. Την ίδια στιγμή βέβαια η πέτρα του σκανδάλου αρνιόταν όχι μόνο την πατρότητα αλλά και τη μητρότητα του παιδιού,  επιμένοντας ότι ήταν ανιψάκι της (σε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» πριν από δύο χρόνια). Μετά τον υιό όμως ακολούθησε και θυγατέρα! Σύμφωνα με φετινό δημοσίευμα της «New York Post», η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής χάρισε και μια κόρη στον Ρώσο ηγέτη τον περασμένο Νοέμβριο.

Αν και ακολούθησαν νέες διαψεύσεις, όλα τα κομμάτια του παζλ σχημάτιζαν την ίδια εικόνα. Οι λιγοστές κοινές εμφανίσεις του «πρώτου ζευγαριού» της Ρωσίας, το κρυφτό της Καμπάεβα και των παιδιών της στο προεδρικό θέρετρο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, η απομόνωση της Πουτίνα σε πολυτελή ξενώνα κοντά στα σύνορα με την Εσθονία… Ηταν θέμα χρόνου να συμπληρωθεί το παζλ.

Ο Πούτιν στα χνάρια Σίλβιο – Σαρκοζί

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Κι αν όλα αποδειχτούν ότι είναι έτσι όπως φαίνονται, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται πως ένας παγκόσμιος ηγέτης έχει αποκτήσει παιδιά με την ερωμένη του και αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, ενώ κάθεται ακόμα στην προεδρική καρέκλα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανήκει πλέον στο 3,4 τοις χιλίοις του ρωσικού πληθυσμού που ρίχνει τίτλους τέλους στον γάμο του – για τον λόγο αυτό άλλωστε η Ρωσία ανακηρύχθηκε πέρυσι η Νο 1 χώρα στον κόσμο σε ποσοστά διαζυγίων.

Οπως επισημαίνουν οι πολιτικοί αναλυτές, σπανίως ένας πρόεδρος παίρνει διαζύγιο ενώ διανύει ακόμα τη θητεία του. Ακόμα και ο Ιταλός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έχει κερδίσει δικαίως τον τίτλο του πλεϊμπόι, πήρε διαζύγιο αφού έληξε η θητεία του. Στη Γαλλία ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χώρισε από τη σύζυγό του Σεσιλιά Σιγκανέ-Αλμπενίζ πριν αναλάβει το αξίωμα, ενώ παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι δύο χρόνια αργότερα.

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν υπήρξε ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών που πήρε διαζύγιο, αλλά αφορούσε τον πρώτο γάμο του, από το τέλος του οποίου μεσολάβησαν πάνω από τριάντα χρόνια μέχρι να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο έχοντας στο πλευρό του τη δεύτερη σύζυγό του Νάνσυ. Αλλοι Αμερικανοί πρόεδροι, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Φράνκλιν Ρούζβελτ, έφτασαν πολύ κοντά στο διαζύγιο, όταν οι γυναίκες τους ανακάλυψαν ότι τις απατούσαν, αλλά και οι δύο διατήρησαν τον γάμο τους για χάρη της πολιτικής τους καριέρας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...