Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς...

Έπαιρνε επιχορηγήσεις για θερμοκήπια με χασισόδεντρα

Τέλος στη δράση ενός 46χρονου αγρότη, ο οποίος πλούτιζε όχι με επιχορηγήσεις, αλλά καλλιεργώντας στα θερμοκήπιά του δενδρύλλια κάνναβης,

Έλενα Παναγιωτίδου: Μας παρασύρει με το νέο της τραγούδι «Θάλασσα και αεράκι»

Αφού πρόλαβε να γίνει viral στο Tiktok το νέο τραγούδι της Έλενας Παναγιωτίδου  κυκλοφόρησε κι επίσημα και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει.

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

Αρπαξε 685.000 ευρώ από το Τ.Τ. και τα πόνταρε στο στοίχημα!

Εβαλε «χέρι» στο ταμείο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγρινίου όπου εργαζόταν και ξόδεψε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στο Πάμε Στοίχημα! Αυτό ισχυρίζεται η 41χρονη υπάλληλος του υποκαταστήματος, η οποία μέσα σε εννέα μήνες κατόρθωσε να «ρουφήξει» από δέκα τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος το ποσό των 684.193,68 ευρώ! Η υπάλληλος, εκμεταλλευόμενη τη θέση της ως ταμίας, υπεξαιρούσε ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών, τα οποία μετέφερε είτε στον δικό της λογαριασμό μισθοδοσίας είτε σε νέους λογαριασμούς πελατών, τους οποίους είχε δημιουργήσει πλαστογραφώντας τις υπογραφές τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεράστιο έλλειμμα. Η διοίκηση του Ταμιευτηρίου δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη της και αμέσως υπέβαλε μήνυση στον εισαγγελέα Εσωτερικών Υποθέσεων. Η 41χρονη συνελήφθη, απολύθηκε άμεσα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απάτης με υπολογιστή, ψευδούς βεβαίωσης, της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή στην υπόθεση και άλλων δύο ατόμων. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τριάντα δύο βιβλιάρια τραπεζικών λογαριασμών, από τα οποία τα δεκαέξι φέρουν στοιχεία διαφορετικών δικαιούχων, ενώ τα υπόλοιπα δεκαέξι έχουν εκδοθεί στο όνομά της από διάφορα άλλα τραπεζικά ιδρύματα. Παράλληλα εντοπίστηκαν παραστατικά τραπεζικών συναλλαγών, αιτήσεις πληρωμής – αντιτύπων για βεβαίωση κέρδους από πρακτορεία στοιχημάτων!

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!
spot_img
spot_img