Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Αμετανόητη η καλλονή με την κόκα και το πολυβόλο

Σκληρή στάση ακόμη και μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κρατάει η 27χρονη από τη Βουλγαρία που «γέμιζε» με ναρκωτικά τα νότια προάστια.

2225d963f89Προκλητική και αμετανόητη ακόμη και μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ είναι η εντυπωσιακή καλλονή από τη Βουλγαρία, που κυκλοφορούσε οπλισμένη σαν δολοφονική μηχανή και διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών. Η 27χρονη γυναίκα, που ήταν κάτοχος τίτλου στα καλλιστεία της πατρίδας της και υπήρξε μέλος της διεθνούς σπείρας «Ροζ Πάνθηρες», φοράει επιδεικτικά μια άσπρη μπλούζα που έχει αναγραμμένο στην εμπρόσθια όψη της το όνομα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον κόσμο, του Πάμπλο Εσκομπάρ, επιβεβαιώνοντας το προσωνύμιο που της είχε αποδώσει η «Espresso»!

Η Βουλγάρα καλλονή, που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης επειδή «γέμιζε» τα νότια προάστια με ναρκωτικά, είναι ηγετικό μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες της Ε.Ε. Ελληνες, Αλβανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί φαίνεται πως συμμετέχουν σε αυτό το δαιδαλώδες κύκλωμα που εισάγει στην Ελλάδα Εcstasy και κοκαΐνη από τη Βουλγαρία και ηρωίνη από την Τουρκία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ένας Ιταλός νταλικέρης που συνελήφθη πριν από δυο εβδομάδες στην εθνική οδό στο ύψος της Κορίνθου έχοντας κρυμμένα στην καρότσα του φορτηγού του 195 κιλά χασίς έχει άμεση διασύνδεση μαζί της, καθώς ιδίου τύπου συσκευασία ναρκωτικών βρέθηκε στο εργαστήριο που διατηρούσε η πρώην Μις Βουλγαρία στο πολυτελές διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Γλυφάδα.

Εκεί, η Βουλγάρα πρώην εστεμμένη, που είχε πάντα μαζί της ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion και ήταν έτοιμη να το χρησιμοποιήσει, νόθευε μαζί με τους συνεργάτες της τα ναρκωτικά που κατέληγαν στις «καλές» πιάτσες της Αθήνας ή σε πιάτσες ναρκομανών μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η σύλληψη της Βουλγάρας καλλονής ήταν ένα σφοδρό χτύπημα στο οργανωμένο εμπόριο ναρκωτικών και πλέον οι έρευνες κινούνται με ταχύ ρυθμό με αντικειμενικό στόχο την πλήρη εξάρθρωση του διεθνούς κυκλώματος.  

Το κύκλωμα, οι βίζιτες και ο επιχειρηματίας

Από τις παρακολουθήσεις που είχαν κάνει όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί της Δίωξης διαπίστωσαν πως η εντυπωσιακή 27χρονη καλλονή από τη Βουλγαρία έκοβε βόλτες κάθε βράδυ σε γνωστά κλαμπ και μεγάλα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή, μέσα στα κέντρα «ψάρευε» διάφορα άτομα -κάθε εβδομάδα κι άλλα- που έπαιζαν τον ρόλο των μικροδιακινητών, ώστε να χάνονται τα ίχνη του κυκλώματος. Παράλληλα, έκανε τις… δικτυώσεις της ανάμεσα στους επωνύμους και με «βαριά» πορτοφόλια θαμώνες των νυχτερινών κέντρων της παραλιακής, «πουλώντας» έρωτα και sex σε άντρες πρόθυμους να πληρώσουν αρκετά ευρώ για μια καυτή βραδιά στο κρεβάτι με τη super sexy νεαρή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που εισέβαλαν στο διαμέρισμα της Βουλγάρας καλλονής, βρήκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα σε ακριβά κότερα που ταξίδευαν στα νερά του Αιγαίου, αγκαλιά με άνδρες που φορούσαν μόνο το μαγιό τους. Εκτιμάται λοιπόν από τους αστυνομικούς πως η εκρηκτική γυναίκα, εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών, έκανε και βίζιτες πολυτελείας! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι πρόσφατα η νεαρή αλλοδαπή διατηρούσε ερωτική σχέση με γνωστό επιχειρηματία της παραλιακής δίνοντας κάθε βράδυ το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο του φίλου της. Ομως το έμπειρο μάτι του επιχειρηματία «έπιασε» εγκαίρως τις περίεργες κινήσεις της ερωτικής του συντρόφου και κατάλαβε πως η ερωμένη του έκανε «παιχνίδι» μέσα στο μαγαζί του, «ψαρεύοντας» χρήστες ναρκωτικών, αλλά και υποψήφιους διακινητές. Ετσι λοιπόν της έδωσε… απολυτήριο και η σχέση τους έλαβε άδοξο τέλος!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...