Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Προβλέψεις για 8/3

ΚΡΙΟΣ: Ο καλός συντονισμός των κινήσεών σας και ο δυναμισμός σας φέρνουν πολύ κοντά την επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ θετικό το ότι έχετε υποστήριξη στις προσπάθειές σας, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ευθύτητα και την τιμιότητά σας. Πολύ καλές οι εξελίξεις και σε οικογενειακά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία σας είναι ακατανίκητη και ό,τι κι αν σκεφτείτε σε σχέση με τα αισθηματικά σας μπορείτε να το πετύχετε. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να αφήσετε πίσω σας τις έγνοιες των τελευταίων ημερών. Οσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχετε σήμερα ιδιαίτερη έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας είναι ένα πεδίο στο οποίο κινείστε με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στη γοητεία αλλά το χάρισμα να διακρίνετε το ενδιαφέρον των άλλων για το πρόσωπό σας. Ετσι, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, μπορείτε να τον υλοποιήσετε, αρκεί να έχετε τη σύνεση να συμβαδίζετε με το ρεύμα των γεγονότων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και η αλήθεια είναι πως από εκεί που δεν το περιμένετε θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να φτάσετε πιο εύκολα στους στόχους σας. Δείχνοντας τη γλυκύτητα και την κατανόηση που σας διακρίνει μπορείτε να ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Η μεγαλοψυχία που σας διακρίνει εκδηλώνεται με τη διάθεση να συμπαρασταθείτε ηθικά και πρακτικά σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Οπως είναι γνωστό, όλα επιστρέφουν σ’ εμάς κι έτσι να περιμένετε πως θα λειτουργήσει και για εσάς ο συμπονετικός νόμος της ανταπόδοσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η τελειομανής και ανήσυχη φύση σας βέβαια δεν σας επιτρέπει, θυμηθείτε όμως πως «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη». Κάποια πρόσωπα από την οικογένεια ίσως δεν φανούν συνεννοήσιμα μαζί σας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ: Εντονα συντροφικοί ως άτομα, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με καλούς σας φίλους. Μπορείτε να το καταφέρετε και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή και για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς διακρίνεστε για την απόδοσή σας και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας για κοινωνικότητα είναι αυξημένη. Ετσι το γεγονός πως αρκετοί φίλοι θα σας θυμηθούν θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Θα περάσετε πολύ ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσετε απρόσμενη βοήθεια σε κάτι που σας απασχολεί από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε σε μια περίεργη ψυχική διάθεση, καθώς αλλάζετε με ταχύτητα διάφορες σκέψεις, από τις πιο αισιόδοξες μέχρι τις πιο απαισιόδοξες. Ετσι όμως είναι δύσκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας κι ακόμη δυσκολότερο να σας καταλάβουν. Προσέξτε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ξαφνιαστείτε από μια εξομολόγηση του συντρόφου σας και θα καταλάβετε πόσο σας αγαπάει και σας νοιάζεται. Η επιρροή σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή, γι’ αυτό μπορείτε να ζητήσετε όποια χάρη θέλετε από τους άλλους. Είναι βέβαιο πως τα αιτήματά σας θα ικανοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η ενεργητικότητα αλλά και η αποδοτικότητά σας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μακροπρόθεσμα, αξιοποιήστε τη λοιπόν και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε με άνεση ό,τι επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης εύκολα να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης. Το χρειάζεστε άλλωστε πραγματικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε με σιγουριά στην υλοποίηση των επιθυμιών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...