Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Οι φονιάδες ξέφυγαν από τον φωταγωγό

Απίστευτη αποκάλυψη στην υπόθεση δολοφονίας του οδοντιάτρου στου Γουδή – Πώς τον σκότωσαν και στη συνέχεια κρύφτηκαν στο από κάτω διαμέρισμα

Την ώρα που οι αστυνομικοί ερευνούσαν το διαμέρισμα όπου είχε βρεθεί δεμένος και φιμωμένος μέχρι θανάτου ο 64χρονος χειρουργός οδοντίατρος, οι δολοφόνοι του βρίσκονταν ακόμη μέσα στην πολυκατοικία της οδού Μ. Ασίας στου Γουδή, καταφεύγοντας από τον φωταγωγό σε διαμέρισμα άλλου ορόφου! Δράστες του εγκλήματος που έγινε την περασμένη εβδομάδα με κίνητρο τη ληστεία είναι ένας 27χρονος Ελληνας και ένας 42χρονος Αλβανός, οι οποίοι είχαν μπει στο ιατρείο χρησιμοποιώντας αντικλείδι που είχε η μητέρα του 42χρονου, η οποία δούλευε κατά το πρόσφατο παρελθόν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του άτυχου γιατρού! Βέβαια, το αντικλείδι το βούτηξαν εν αγνοία της γυναίκας που δεν θα κατηγορηθεί από την Ασφάλεια για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο ιατρείο μέρα μεσημέρι, αιφνιδίασαν τον γιατρό και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον φίμωσαν με ταινία συσκευασίας, με αποτέλεσμα ο 64χρονος οδοντίατρος να βρει αργό και βασανιστικό ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», λίγο προτού αποχωρήσουν από το ιατρείο του θύματος, οι δύο δολοφόνοι άκουσαν τις σειρήνες από τις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία είχε ειδοποιηθεί από γείτονες που είχαν ακούσει τις φωνές του γιατρού.

Αμέσως οι δράστες έδεσαν δύο σεντόνια και κατάφεραν -μέσω του φωταγωγού της πολυκατοικίας- να φτάσουν σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, το οποίο ήταν κενό. Εκεί «λούφαξαν» μέχρι που έφυγαν οι αστυνομικοί, όταν πλέον είχαν ολοκληρώσει τις έρευνες. Ωστόσο, οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν τελικά να βρουν την κρυψώνα των δύο δολοφόνων, οι οποίοι άφησαν στο κενό διαμέρισμα μια σακούλα με δύο ιατρικές μπλούζες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία ανήκουν στον 27χρονο Ελληνα. Τα αποτυπώματα που βρήκαν στη σακούλα οδήγησαν τελικά στη σύλληψη των δύο δραστών. Μάλιστα, ο 27χρονος ήταν έτοιμος να φύγει στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια να χαθούν τα ίχνη του! Οι δύο άνδρες ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον άτυχο οδοντίατρο και στην κατοχή τους βρέθηκε το ποσό των 1.060 ευρώ, ό,τι είχε απομένει δηλαδή από τα 1.500 ευρώ που άρπαξαν μέσα από το ιατρείο του 64χρονου. Ηδη, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...