Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Το call girl που έγινε «κυρία»

Καινούργιες μπίζνες με σειρά εσωρούχων υψηλής ραπτικής για την Αλγερινή πόρνη που τρέλανε Μπενζεμά και Ριμπερί.

Δεν είμαι η Ζαχία που ξέρατε μια φορά… Κάπως έτσι μπορεί να συνοψιστεί η στάση της πέτρας του σκανδάλου που έβγαλε στη σέντρα τον Φρανκ Ριμπερί και τον Καρίμ Μπενζεμά ως άτομα που παρανόμως προέβησαν σε σεξουαλική πράξη με ανήλικες. Το πρώην call girl μέσω του δικηγόρου της ενημέρωσε το δικαστήριο που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη στο Παρίσι την εκδίκαση της υπόθεσης ότι έχει «αλλάξει» και ότι αποσύρει το δικό της σκέλος των κατηγοριών σε βάρος των ποδοσφαιριστών στους οποίους πρόσφερε τις «υπηρεσίες» της το 2009, ενώ ήταν ακόμα ανήλικη.

Η αναβαπτισμένη σε επίπεδο image Ζαχία Ντεχάρ είναι ένα απολαυστικό υβρίδιο επιχειρηματία – bimbo, η οποία μάλιστα παρά το γεγονός ότι ξεκινάει τη δουλειά από τις 6.00 το απόγευμα και δεν γνωρίζει καν τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολεί, ούτε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησής της, έχει πολυσχιδή δράση. Εκτός από τη σειρά εσωρούχων υψηλής ραπτικής που υπογράφει από το 2011, τον Ιούλιο ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της κολεξιόν με εσώρουχα pret-a-porter, ενώ μπαίνει και στον χώρο της εστίασης με μια μπουτίκ τσαγιού για την οποία συνεργάζεται με τον ζεν πρεμιέ των ζαχαροπλαστών, τον Σεμπαστιέν Γκοντάρ.

Είναι να εντυπωσιάζεται κανείς πώς αυτή η κοπέλα από την Αλγερία, που από τα δεκαέξι της χρόνια αποφάσισε να πουλάει το κορμί της στα κλαμπ της ιδιαίτερης πατρίδας της, αλλά και στο Φεστιβάλ των Καννών, και πρωταγωνίστησε σε ένα σκάνδαλο που αμαύρωσε το προφίλ αστεριών του γαλλικού ποδοσφαίρου, κατάφερε να έχει αυτή την εξέλιξη. Εξαφανίστηκε για ένα διάστημα και επανήλθε βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις άλλες δραστηριότητές της και μάλιστα με τη συνοδεία των εγκωμιαστικών σχολίων του Καρλ Λάγκερφελντ. Διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι πίσω από τον «λόχο» με τους έξυπνους δημοσιοσχεσίτες που έχουν φροντίσει τόσο αποτελεσματικά το image της, το πολυτελές διαμέρισμα στο οποίο μένει στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού αλλά και τις μπουτίκ που ανοίγει, βρίσκεται ένας Κινέζος πάμπλουτος «ευεργέτης». Η ίδια όμως δεν έχει δώσει ποτέ καμία πληροφορία που θα την ξανακυλήσει στον βούρκο.

Εξάλλου, έχει μάθει εξαιρετικά το μιντιακό παιχνίδι. «Στη σκιά των βλεφαρίδων της, τα μάτια της υγραίνονται. Χοντρά δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό της και μπερδεύουν το ροζ των χειλιών της με το ρουζ της. Οταν η Ζαχία κλαίει, ο μακιγέρ της τρέχει και η κομμώτριά της ακολουθεί γρήγορα από πίσω. Ενα μαντίλι, λίγη λακ, τρεις πινελιές… Οι κινήσεις τους την παρηγορούν» είναι η χαρακτηριστική περιγραφή με την οποία ξεκινάει τη συνέντευξη-πορτρέτο που της έκανε πρόσφατα το γαλλικό περιοδικό «Paris Match». Οταν ξεκινούν οι ερωτήσεις για το σκανδαλώδες παρελθόν της η bimbo βάζει τα κλάματα και η κουβέντα… πάει παρακάτω! Κάνει όμως και τις νύξεις της. Μιλώντας στο περιοδικό για την επίσκεψή της στο εργοστάσιο Les Ateliers κοντά στη Λιόν, όπου δουλεύουν και μερικές εργάτριες που παλαιότερα εργάζονταν για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων Lejaby, λέει χαρακτηριστικά: «Είχα ακούσει να λένε την ιστορία τους και ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Είναι και αυτές σε φάση αναδόμησης όπως κι εγώ» είπε όλο νόημα για τις εργάτριες που είχαν περάσει οικονομική περιπέτεια με την προηγούμενη εταιρεία με την οποία συνεργάζονταν.

Χλιδάτη ζωή σαν ανέφελο παραμύθι

Σε όλες τις μετακινήσεις της, αλλά και σε όλες τις φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις της η Ζαχία έχει στο πλευρό της τον σαραντάχρονο Αλεξό, παιδικό της φίλο, μουσικό, που εξομολογείται στο «Paris Match» ότι τα χειρότερα για τη φίλη του ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τώρα πράγματι η ζωή της μοιάζει με ανέφελο παραμύθι γραμμένο με ακριβές στόφες και ζαχαρωτά. Αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά μιλάει χωρίς διάθεση ταπεινότητας για τις διακοπές που θα ξεκινούσε στην Κορσική όπου θα μετέβαινε με ιδιωτικό τζετ (κόστους 20.000 ευρώ) και θα κατέλυε στην πολυτελή Βίλα Μουρτόλι μαζί με την κομμώτρια αλλά και τον μακιγέρ της, όπου η βραδιά κοστίζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ. «Ψίχουλα» μπροστά στο ενοίκιο του διαμερίσματος 300 τ.μ. Το οποίο μοιράζεται στο Παρίσι με τον μάγειρα και την οικονόμο της. Τα απογεύματά της, δε, τα περνάει αδειάζοντας τις μπουτίκ της λεωφόρου Montaigne. Ποιος πληρώνει; Είναι τόσο μεγάλα τα έσοδα από την πώληση των μεταξωτών εσωρούχων που δημιουργεί και πουλάει αντί 300 και 500 ευρώ; Αυτά είναι τα μόνα σκοτεινά σημεία του ροζ παραμυθιού που χτίζει η Ζαχία, η οποία -πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε;- αποκαλύπτει ότι θέλει πλέον να ασχοληθεί και με τα δικαιώματα των ζώων, αλλά και των ορφανών παιδιών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...