Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δύο μπαμ κι ένα μπουμ!

Την ώρα που οι Αμαλφιτανό και Τσόρι προβάρουν τα ερυθρόλευκα, ο Τζιμπούρ ετοιμάζει βαλίτσες…

Δύο δυνατές προσθήκες αλλά και μια ηχηρή αποχώρηση φαίνεται ότι δρομολογούνται στο λιμάνι. Την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Τσόρι και Αμαλφιτανό, (νέες) πληροφορίες από την Αλγερία φέρνουν τον Τζιμπούρ στην πόρτα της εξόδου από του Ρέντη.

Από τη μία πλευρά θεωρείται θέμα χρόνου να κλείσουν οι δύο υποψήφιοι με τους οποίους οι νταμπλούχοι έχουν κάνει προχωρημένες επαφές τα τελευταία 24ωρα. Χαρακτηριστικά, στον Τύπο της Αργεντινής υποστήριζαν χθες ότι ο Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες οδεύει προς… Πειραιά, αν και έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από τη Μάλαγα. Ωστόσο ο 32χρονος μεσοεπιθετικός προτιμά τον Ολυμπιακό, λόγω συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, και εκτός απροόπτου θα φορέσει τα ερυθρόλευκα αυτό το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Επίσης οι νταμπλούχοι έχουν αποσπάσει το «ΟΚ» του Αμαλφιτανό και συζητούν με τη Μαρσέιγ τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του 28χρονου Γάλλου. Μάλιστα φημολογείται ότι είναι θέμα ωρών να βρεθεί ο παίκτης στην Αθήνα και να υπογράψει. Ετσι, μετά την απόκτηση του Σλοβάκου Βάις είναι πλέον πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Στον αντίποδα, νέο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Αλγερίας φούντωσε ξανά τα σενάρια αποχώρησης του Ράφικ Τζιμπούρ. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της «lagazettedufennec» αναφέρει ότι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας έχει ολοκληρώσει τον (ποδοσφαιρικό) κύκλο του στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να μετακομίσει σε άλλο πρωτάθλημα. Οπως λέγεται, έχει στα χέρια του καλές προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται ότι ναι μεν ο Αλγερινός στράικερ είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να ανανεώσει το συμβόλαιό του (για άλλα τρία χρόνια), όμως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στη μεταγραφή του.

Αρχίζει το… κούρεμα που ο Μίτσελ έχει ζητήσει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ

Εκτός από τις μεταγραφές η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να βγάλει ειδήσεις και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Ηδη χθες επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της Αζαξιό η απόκτηση του Κλοντ Ντιελνά. Για την ερχόμενη σεζόν ο 25χρονος στόπερ θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη γαλλική ομάδα. Ωστόσο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ περιλαμβάνει περίπου σαράντα ποδοσφαιριστές και ο Μίτσελ θέλει να δουλέψει μάξιμουμ με είκοσι οκτώ παίκτες. Συνεπώς, το «κούρεμα» στο έμψυχο δυναμικό θα συνεχιστεί έπειτα από τις συζητήσεις που θα έχουν αυτές τις ημέρες η διοίκηση με το τεχνικό τιμ. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί παίκτες θα πάρουν τον δρόμο του δανεισμού, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μείνουν ελεύθεροι. Επιπλέον η άφιξη του Ισπανού προπονητή στην Αθήνα θα δρομολογήσει εξελίξεις και στην υπόθεση του τερματοφύλακα. Φημολογείται ότι θα αποχωρήσει ένας από την περσινή τριάδα των γκολκίπερ (Κάρολ, Μέγερι και Γιαννιώτης) κι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει μεταγραφή. Να θυμίσουμε πάντως ότι δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ, αν και ο Ιρλανδός είχε μιλήσει για συμφωνία στο τέλος της χρονιάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...