Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πάρτι εκτός Κορυδαλλού για Μr LAK

Ο ελεύθερος Λάκης Γαβαλάς, που ετοιμάζει βιβλίο για την περιπέτειά του στη φυλακή, ξεφάντωσε στο Ξυλόκαστρο χωρίς την αδελφή του Νότα.

Δεν ξεχνάει τις παλιές συνήθειές του ο Λάκης Γαβαλάς, γι’ αυτό και λίγες ημέρες μετά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε αυτό που ήξερε να κάνει τόσα χρόνια και μάλιστα με επιτυχία: ένα πάρτι αποφυλάκισης με τα όλα του! Ο επιχειρηματίας γιόρτασε το περασμένο Σάββατο, σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο, την ελευθερία του (ύστερα από δεκατέσσερις μήνες κράτησης) παρέα με in fashion φίλους του, αλλά και την αγαπημένη του ζωγράφο Frida Kahlo πάνω στην τούρτα. Γιατί πάρτι χωρίς τούρτα δεν γίνεται!

Με λευκό Τ- shirt και τζόκεϊ (το δεύτερο έγραφε τη λέξη «Nοw», δηλαδή Τώρα) o Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε στο πρώτο του «after prison party», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως για το πού την βρίσκει την όρεξη. Η αλήθεια όμως είναι πως ο εκκεντρικός επιχειρηματίας από τότε που έκανε την είσοδο του στη showbiz μέχρι και λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη και τη φυλάκισή του γλεντούσε ανέμελος στα μπουζούκια και εμφανιζόταν σε πάρτι. Πάντως και σε αυτό το «Νοw» πάρτι του, που, όπως μάθαμε, ξεκίνησε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Mr Lak ήταν, όπως πάντα, κεφάτος και με μεγάλη όρεξη για γλέντι. Το γνώριμο και συνήθως καυστικό χιούμορ του δεν τον έχει εγκαταλείψει, αλλά και οι γνωστές παρέες του (που συνήθως απαρτίζονται από όμορφα μοντέλα) ήταν στο πάρτι της αποφυλάκισής του. Να τονίσουμε ότι στην τούρτα του ο Λάκης Γαβαλάς είχε γράψει την ημερομηνία της αποφυλάκισης (25-6-2013) και το όνομα της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo, με «πειραγμένη» ορθογραφία, κάτι που είχε γράψει και στην μπλούζα του την ημέρα που άφηνε πίσω του τις φυλακές Κορυδαλλού (προφανώς θέλει να κάνει ένα λογοπαίγνιο με την αγγλική λέξη free που σημαίνει «ελευθερία» και έγραψε το μικρό της όνομα ως… free-da ).

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Λάκης Γαβαλάς αμέσως μετά την αποφυλάκισή του βρέθηκε στο Ξυλόκαστρο και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο (ανήκει σε καλό του φίλο, ο οποίος και του παραχώρησε μια σουίτα για να ξεκουραστεί) όπου έκανε το πάρτι μέχρι και αύριο. Οσο για την αδελφή του Νότα δεν ήταν στο πάρτι (όπως και άλλα συγγενικά του πρόσωπα). Πάντως, όταν έκοψαν την τούρτα παρέστησαν από… σπόντα και μερικοί περίεργοι ένοικοι του ξενοδοχείου που αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μαρία Κορινθίου, η οποία μαζί με την κόρη της και την πεθερά της διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκου (από τον οποίο εξασφαλίσαμε το φωτογραφικό υλικό) ήταν παρών στο μεγάλο πάρτι, συνομίλησε με τον Λάκη Γαβάλα και μάλιστα έμαθε ότι ο τίτλος των απομνημονευμάτων που θα γράψει για τους δεκατέσσερις μήνες που πέρασε μέσα στη φυλακή θα είναι «Από την Κέλλυ στο… κελί», όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην «Εspresso». Ακόμη και στον τίτλο ο Λάκης Γαβαλάς κάνει λογοπαίγνιο προκειμένου να σκιαγραφήσει με γλαφυρό τρόπο το περιεχόμενο του βιβλίου του. Το βράδυ δόθηκε δείπνο προς τιμήν του αποφυλακισμένου celebrity, με την παρουσία περίπου δεκαπέντε πολύ κοντινών του φίλων και το κέφι έφτασε στα ύψη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....